EUR: 313,17 Ft
CHF: 276,60 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Budapest

Elítélték a Nyugati pályaudvar felrobbantásával fenyegetőző férfit

Tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a fővárosi férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy robbantani fog a Nyugati pályaudvarnál – közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint gyorsított eljárásban állították bíróság elé a 27 éves férfit, aki ittasan, a XX. kerületi lakásából felhívta a rendőrség központi segélyhívó telefonszámát és a robbantással fenyegetőzött. A férfit öt napon belül bíróság elé állították.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész és a védő is fellebbezett a bíróság döntésével szemben.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tavasz zamata

  A tavasz zamata

  Ahogy kisüt a nap, az ízlelőbimbóink is ébredezni kezdenek.

 • Mire figyeljünk új lakás vásárlásakor?

  Mire figyeljünk új lakás vásárlásakor?

  Az elérhető választék bővülésével egyre többen döntenek új építésű lakás vásárlása mellett. A helyszínen, a lakás méretén és beosztásán túl azonban érdemes több dologra is odafigyelni, hogy elkerüljük a költözés utáni kellemetlen meglepetéseket – mondta el lapunknak Futó Péter, a Lakás 2019 szakértője.

 • Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Nem igaz a szakszervezetek nyilatkozata arról, hogy a BKV tényként kezeli a késést az M3-as felújításával kapcsolatban – derül ki a BKV Zrt. közleményéből, amelyet a Lokál szerkesztőségébe is eljuttattak.

 • Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím

  Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím

  Budapest nyerte el az Európa legjobb úti célja 2019 díjat – közölte az European Best Destination (EBD) európai turisztikai szervezet Tarlós István főpolgármesterrel levélben, amelyet kedden tettek közzé a budapest.