EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Sport

Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

Bernie Ecclestone, a Forma–1 milliárdos főnöke újabb hajmeresztő ötlettel állt elő: 40 centiméteres falat húzatna fel a pályák mentén, hogy visszaszorítsa azt a tendenciát, miszerint a pilóták folyton kiszélesítik a pályát – szerinte ezzel a lépéssel élvezetesebbé tennék a futamokat is.

Bernie-nek éppen azért tetszik annyira a bakui, a monacói és a szingapúri pálya, mert a versenyzők a faltól csupán néhány centire száguldoznak, amihez elképesztő koncentráció szükséges. Ecclestone egyébként erősen kritizálja a mai körülményeket, és ahogy sok szurkoló, ő sem elégedett a csendes V6-os turbókkal. A Forma–1 vezére mellesleg ma ünnepli 86. születésnapját.


Szingapúr, 2015. szeptember 20. Nico Hülkenberg, a Force India német versenyzője kiszáll autójából, miután ütközött a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíján, az éjszakai futamon a Marina-öböl parti utcai pályán 2015. szeptember 20-án. (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)

Nico Hülkenberg, a Force India német versenyzője kiszáll autójából, miután ütközött a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíján, az éjszakai futamon a Marina-öböl parti utcai pályán /Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit

Kapcsolódó Cikkek