EUR: 322,20 Ft
CHF: 283,51 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Gregor Bernadett – Próba közben érte baleset a férjét

Súlyos sérülést szenvedett Szarvas Attila A kőszívű ember fiai című darab próbáin. Gregor Bernadett férjét az egyik párbajjelenetben sértette meg kollégája kardozás közben.

Szó szerint a vérét adta Szarvas Attila az Újszínház legújabb premierjének sikeréért, ugyanis a sármos színész A kőszívű ember fiai című darab próbáján súlyosan megsérült.


– Kardpárbajt vívtunk a partneremmel, amikor véletlenül sikerült megvágnia. A kard csupán kellék, de annyira beleéltük magunkat a jelenetbe, hogy végül igen súlyos sebet sikerült ejtenie a kezemen. Egy pillanatig nagyon aggódtam, hogy eltaláltunk egy ideget, hiszen annak maradandó következménye lett volna. Szerencsére nem így történt, de azért nagy volt az ijedelem – mesélte Attila lapunk megkeresésére.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Felesége, Gregor Bernadett, aki Alfonsine-t alakítja a színpadi produkcióban, azonnal párja segítségére sietett és elvitte a legközelebbi sebészetre. Az orvosok végül szakszerűen ellátták Attilát, ám a premieridőpont közelsége miatt nem tudtak visszamenni a kontrollkezelésre, ezért Berni – épp ottjártunkkor – maga vette kezelésbe Attilát, és ő távolította el a varratait.


– Sosem voltam szívbajos nő. Szerintem fontos, hogy egy feleség és egy anya ezekben a helyzetekben talpraesett legyen, megtegye, ami szükséges. Otthon is minden apróbb sérülést én látok el, legyen szó a két fiamról, Attiláról vagy a szeretett cicáimról. Szerencsére Attila is bízik bennem annyira, hogy egy varratszedést rám mer bízni –mesélte Berni a próba után.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Túlvilági premier

Rendhagyó alakítást láthattak a nézők a darab premierjén, ugyanis  a Baradlay fiúk édesapját a 30 éve elhunyt Major Tamás alakítja.

– Emblematikus figurája volt a hazai színháztörténelemnek Major Tamás. Az 1965-ös klasszikusban is ő játszotta Baradlay Kázmér szerepét, ezért úgy gondoltuk, felhasználhatnánk a hangját a darabban, ezzel is tisztelegve szelleme és színészi nagysága előtt –mondta Seregi Zoltán, a darab rendezője.

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.