EUR: 336,08 Ft
CHF: 312,91 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Gregor Bernadett – Próba közben érte baleset a férjét

Súlyos sérülést szenvedett Szarvas Attila A kőszívű ember fiai című darab próbáin. Gregor Bernadett férjét az egyik párbajjelenetben sértette meg kollégája kardozás közben.

Szó szerint a vérét adta Szarvas Attila az Újszínház legújabb premierjének sikeréért, ugyanis a sármos színész A kőszívű ember fiai című darab próbáján súlyosan megsérült.


– Kardpárbajt vívtunk a partneremmel, amikor véletlenül sikerült megvágnia. A kard csupán kellék, de annyira beleéltük magunkat a jelenetbe, hogy végül igen súlyos sebet sikerült ejtenie a kezemen. Egy pillanatig nagyon aggódtam, hogy eltaláltunk egy ideget, hiszen annak maradandó következménye lett volna. Szerencsére nem így történt, de azért nagy volt az ijedelem – mesélte Attila lapunk megkeresésére.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Felesége, Gregor Bernadett, aki Alfonsine-t alakítja a színpadi produkcióban, azonnal párja segítségére sietett és elvitte a legközelebbi sebészetre. Az orvosok végül szakszerűen ellátták Attilát, ám a premieridőpont közelsége miatt nem tudtak visszamenni a kontrollkezelésre, ezért Berni – épp ottjártunkkor – maga vette kezelésbe Attilát, és ő távolította el a varratait.


– Sosem voltam szívbajos nő. Szerintem fontos, hogy egy feleség és egy anya ezekben a helyzetekben talpraesett legyen, megtegye, ami szükséges. Otthon is minden apróbb sérülést én látok el, legyen szó a két fiamról, Attiláról vagy a szeretett cicáimról. Szerencsére Attila is bízik bennem annyira, hogy egy varratszedést rám mer bízni –mesélte Berni a próba után.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Túlvilági premier

Rendhagyó alakítást láthattak a nézők a darab premierjén, ugyanis  a Baradlay fiúk édesapját a 30 éve elhunyt Major Tamás alakítja.

– Emblematikus figurája volt a hazai színháztörténelemnek Major Tamás. Az 1965-ös klasszikusban is ő játszotta Baradlay Kázmér szerepét, ezért úgy gondoltuk, felhasználhatnánk a hangját a darabban, ezzel is tisztelegve szelleme és színészi nagysága előtt –mondta Seregi Zoltán, a darab rendezője.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.