EUR: 326,30 Ft
CHF: 289,66 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Illuzionista tartja bűvkörében Szabó Győzőéket

Gőzerővel folynak a Houdini – Varázslatos musical próbái. A híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét feldolgozó musical főszereplői – Miller Zoltán, Polyák Lilla, Serbán Attila, Szabó Győző, Csonka Ibolya, Székhelyi József, a Nyári lányok és Miller Dávid mindennapjai szinte kizárólag a musical körül forognak, hiszen a premier november 5-én, a MoM Sport Rendezvényközpontban lesz.

A darab a csodákról, a varázslatról szól, egy fiatalemberről, aki családjával Magyarországról indult szerencsét próbálni, és akit kitartása, akarata és hite segítette abban, hogy világsztár lehessen. A fordulatokban és érzelmekben gazdag zenés történet átlép a musical határain es a modern látványvilágon túl egy illuzionista show-val válik teljes élménnyé, mely fiataloknak és felnőtteknek egyaránt nyújt feledhetetlen szórakozást.

houdini
A cipőpucolóként és újságkihordóként induló Houdini megígérte apjának, hogy megtalálja a csodát, a világ legsikeresebb illuzionistájaként,szabaduló bűvészként pedig maga lett a csoda. Ezt a varázslatos utat járhatjuk be mi is, s lehetünk részesei a most színre kerülő musicalben, mely egyaránt szól szerelemről, karrierizmusról, féltékenységről, elvakultságról, szürreális csodakeresésről, az élet és halál játékáról.


Kapcsolódó Cikkek

 • Cserpes Laura: Elfogadtam önmagam

  Cserpes Laura: Elfogadtam önmagam

  Nemrég jótékonysági gardróbvásárt rendezett Mihalik Enikő, ahol a hazai sztárvilág színe-java tiszteletét tette, sőt, valamennyien ruhákat is felajánlottak.

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.