2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Juhász maffiózóknak dolgozik

“Helyreigazítás. A 2016. október 27. napján megjelent “Juhász maffiózóknak dolgozik” című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Juhász Péter Portik Tamás táskahordója. Valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter Portik Tamás egykori testőrével toborzott rendzavarókat a 2016. Október 23-i állami megemlékezésre.”

Végleg eldőlt, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke Portik Tamásnak, a magyar alvilág egyik legsúlyosabb figurájának táskahordója.


Ezt Portik keresztlánya erősítette meg az egyik internetes fórumon, ahol arról is írt, hogyan segítette Juhász Péter a börtönben ülő Portikot. – Én szóltam édesanyámnak, F. Erikának, hogy menjen el Juhász Péterhez, és kérje el tőle a nyomtatnivalókat meg az újságokat – magyarázta mérgesen, mert a többi fórumozó Portik titkárnőjének nevezte F. Erikát. – Nem titkárnő, hanem rokon – jelentette ki.

Juhász Péterről sokadszorra derül ki, hogy köze van Portikhoz. Az Együtt alelnöke az október 23-i állami megemlékezésre a maffiózó egykori testőrével közösen toborzott rendzavarókat.

Kapcsolódó Cikkek