EUR: 307,66 Ft
CHF: 265,63 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld

Juhász maffiózóknak dolgozik

“Helyreigazítás. A 2016. október 27. napján megjelent “Juhász maffiózóknak dolgozik” című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Juhász Péter Portik Tamás táskahordója. Valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter Portik Tamás egykori testőrével toborzott rendzavarókat a 2016. Október 23-i állami megemlékezésre.”

Végleg eldőlt, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke Portik Tamásnak, a magyar alvilág egyik legsúlyosabb figurájának táskahordója.

Ezt Portik keresztlánya erősítette meg az egyik internetes fórumon, ahol arról is írt, hogyan segítette Juhász Péter a börtönben ülő Portikot. – Én szóltam édesanyámnak, F. Erikának, hogy menjen el Juhász Péterhez, és kérje el tőle a nyomtatnivalókat meg az újságokat – magyarázta mérgesen, mert a többi fórumozó Portik titkárnőjének nevezte F. Erikát. – Nem titkárnő, hanem rokon – jelentette ki.

Juhász Péterről sokadszorra derül ki, hogy köze van Portikhoz. Az Együtt alelnöke az október 23-i állami megemlékezésre a maffiózó egykori testőrével közösen toborzott rendzavarókat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Sajtóhírek szerint Soros György amerikai milliárdos több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak(OSF).

 • 30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  A következő 10 évben hatalmas mértékű, mintegy 700 milliárd forint értékű kórház- és szakrendelő-fejlesztésbe kezd a kormány az Egészséges Budapest Program keretében – mondta tegnap a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban tartott sajtótájékoztatón Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő.

 • Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Szabadságkoncerttel és egyebek mellett csodás fényfestéssel készülnek a szervezők az idei október 23-ai ünnepségre, amelyen Magyarország kormányfője, Orbán Viktor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.

 • Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az év első kilenc hónapjában, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat – írja a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a Das WeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.