EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,30 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Kotontemető lett a budaörsi erdőből

Rengeteg óvszer és papírzsebkendő hever egy természetvédelmi terület mentén, Budapest és Budaörs határán. Nem messze a Kamaraerdei úttól, ahol köztudottan prostituáltak árulják portékájukat. 

Az úgynevezett “türelmi zónák” kijelölése évek óta húzódik, de a prostituáltaknak ez nem lehet ok arra, hogy a tevékenységük hulladékát rendezetlenül, fertőzésveszélyesen szétszórják – írja a hulladekvadasz.hu

Óveszertemető /Fotó: hulladekvadasz.hu

/Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege: “Sziasztok! A földúton akartunk áthajtani a szomszédos településre, de sorompóval lezárták az utat, ami még nem volt meglepő, de amit a sorompó mellett láttunk az annál inkább. Óvszerek, papírzsepik, szemét, tűsarok, szinte minden …”

Óveszertemető /Fotó: hulladekvadasz.hu

/Fotó: hulladekvadasz.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.