EUR: 332,58 Ft
CHF: 302,62 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Kotontemető lett a budaörsi erdőből

Rengeteg óvszer és papírzsebkendő hever egy természetvédelmi terület mentén, Budapest és Budaörs határán. Nem messze a Kamaraerdei úttól, ahol köztudottan prostituáltak árulják portékájukat. 

Az úgynevezett “türelmi zónák” kijelölése évek óta húzódik, de a prostituáltaknak ez nem lehet ok arra, hogy a tevékenységük hulladékát rendezetlenül, fertőzésveszélyesen szétszórják – írja a hulladekvadasz.hu

Óveszertemető /Fotó: hulladekvadasz.hu

/Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege: “Sziasztok! A földúton akartunk áthajtani a szomszédos településre, de sorompóval lezárták az utat, ami még nem volt meglepő, de amit a sorompó mellett láttunk az annál inkább. Óvszerek, papírzsepik, szemét, tűsarok, szinte minden …”

Óveszertemető /Fotó: hulladekvadasz.hu

/Fotó: hulladekvadasz.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Alstrom-ügy: Tárgyalás lesz

    Alstrom-ügy: Tárgyalás lesz

    Felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozták a vádlottakra, ha beismerik a bűncselekmény elkövetését, az Alstom-ügyben kedden – közölte a Fővárosi Törvényszék az MTI-vel.

  • Megkezdődött a jövő évi keresztféléves felvételi eljárás

    Megkezdődött a jövő évi keresztféléves felvételi eljárás

    Keddtől lehet jelentkezni a 2020 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre. A jelentkezők november 15-ig dönthetik el, hogy mely egyetem vagy főiskola mely képzésén szeretnének továbbtanulni – közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel.