EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,30 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

Újabb pikáns részletek derültek ki a Répás Lajos nevével fémjelzett szexbotrányról, a keddi tárgyaláson az is kiderült, hogy az egykori versenyigazgató először saját maga „tesztelte” a lányokat, mielőtt kiközvetítette őket gazdag férfiaknak.

A vád szerint a Miss Hungary szépségversenyek egykori tulajdonosa anyagi haszonszerzés céljából lányokat közvetített szexmunkára, akik között akadt kiskorú is. Az ügyészség ezért kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció miatt emelt vádat az ügyben. Kedd délelőtt újabb tárgyalási napot tartott a bíróság, a kilenc beidézett tanúból mindössze három lány jelent meg, és mind hasonlóképpen emlékeztek a történetekre. Egybehangzóan állították, hogy ők maguk keresték fel Répás Lajost, és jelentkeztek szexmunkára. Elmondásuk szerint a légyottokra sem kényszerítette őket senki, saját akaratukból döntöttek az együttlétekről, de arra is tisztán emlékeztek mindannyian, hogy a munkákért cserébe Répás is elvárt pár élvezetes pásztorórát.


Prostiügy – Répás maga tesztelte a lányokat

Répás maga tesztelte a lányokat /Fotó: Mészáros Diána

– Célozgatott rá Lajos, hogy ha munkát szeretnék, akkor… Nekem ez teljesen egyértelmű volt, és bele is mentem a dologba, lefeküdtem vele – fogalmazott az egyik fiatal lány a bíróságon, aki azt is elárulta, hogy egy egyórás munkáért ötvenezer forint járt, amiből Répás tízezret kért, de ezt teljesen korrektnek tartották, hiszen még el is fuvarozta őket a helyszínre, ahol megvárta, majd haza is szállította őket. Korábban a Bors írt arról, hogy a prostiügy aktáiban mintegy százhatvanan szerepelnek, köztük szépségkirálynő, volt valóságshow-hős, műsorvezető, üzletember párja. Listázták a megrendelőket is, akik között sztárfocista nevére is felfigyeltek a lap munkatársai. Az ügy januárban folytatódik.

Újabb pikáns részletek derültek ki a Répás Lajos nevével fémjelzett szexbotrányról

Újabb pikáns részletek derültek ki a Répás Lajos nevével fémjelzett szexbotrányról /Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek