EUR: 336,21 Ft
CHF: 313,01 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Extra

Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

Sarka Kata őszintén beszélt a Lokálnak az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól, arról, hogyan éli meg a különélést férjétől, mi vezetett a drasztikus lépésig, és hogy lát-e még esélyt az újrakezdésre a showmannel. De mindenekelőtt tisztázta, hogy a híresztelésekkel ellentétben a 30. szülinapja nagyon is jól telt.


– Egyáltalán nem volt szomorú a szülinapom. Két napig vidéken voltunk egy gasztrotúrán a barátnőimmel. Távol a város zajától, a kíváncsi tekintetektől. Szükségem volt most erre. Teljes nyugalom és csend vett körül minket, rengeteget sétáltunk, nagyokat ettünk és beszélgettünk. Egyszóval nagyon jól éreztem magam – mesélte a Lokálnak Kata, aki mostanában érezte először, hogy szeretne kicsit elvonulni a világ szeme elől, és nem szembesülni naponta azzal, hogy egy fél ország az ő magánéletén csámcsog, és azt találgatják, vajon mi lesz a történetük vége.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

– Még nem tudom kijelenteni, hogy minden veszve van. Nem olyan egyszerű tíz évet lezárni. Egy biztos: a gyerekeknek nem jó egy veszekedős családban felnőni. Elsősorban miattuk kellett lépni, és majd az idő fogja eldönteni, van-e közös jövőnk, vagy sem. De hogy az egyik napon így, a másik napon úgy vagyunk Petivel, az senkinek sem jó. A gondjaink mértéke már abnormálisra nőtt, és mint társ csalódtam benne. Én a világon mindent megtettem az elmúlt tíz évben ezért a házasságért, és nem érzem, hogy hibáztam volna. Sohasem hanyagoltam el Petit, mégis megtörtént, ami történt, így nem volt más választásom, lépnem kellett – vallott sokat sejtetően a műsorvezető, aki még nem igazán van túl a csalódottságán.


– Arról még korai lenne beszélni, hogy mással hoznék létre egy családot, és Peti sem tart itt, de szerintem ő az egyik napon felém húz, a másik napon pedig már más felé, de erről inkább őt kellene faggatni – szúrt oda egy kicsit a férjének Kata. Nekem most a legfontosabb az, hogy minél több időt töltsek a gyerekeimmel. Nem járok szórakozni, csak a munkának és nekik élek, és próbálok napról napra mindent megteremteni magunknak – szögezte le a műsorvezető.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.