EUR: 331,25 Ft
CHF: 301,53 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Külföld

Szexorgiákat rendezett a feleségét fojtogató lelkész

Kitálalt mocskos ügyeiről annak a brit lelkésznek a felesége, aki amellett, hogy sűrűn járt prostituáltakhoz, gyakran verte és fojtogatta házastársát aberrált szexuális szokásai miatt.

A biszexuális atya zűrös ügyeit akkor hozta nyilvánosságra felesége, miután kellő mennyiségű bizonyítékokat tudott összegyűjteni férje perverz szokásairól. Az asszony szerint a londoni pap csoportos orgiákon vett részt, meleg szaunákba járt és többször töltötte pásztoróráit prostituáltak társaságában.

A kettős életet élő Rev James Meredith feleségét is többször megverte, a szex pedig gyakran fojtogatásba torkollott. A perverz lelkésznek csupán két dolog létezett az életében:  Isten és a szex – mondta Meredith házastársa, aki arra biztatja minden sorstársát, hogy ne hagyják magukat elnyomni, senkinek nem kell ilyen körülmények között élnie – írja a The Times.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megszületett a megállapodás a brexitről

  Megszületett a megállapodás a brexitről

  Megszületett a megállapodás a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről szóló szerződésről – jelentette be Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Boris Johnson brit kormányfő csütörtökön.

 • Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet

  Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet

  Ha Törökországból nem Szíria, hanem Európa felé indul újra a felerősödő migrációs hullám, akkor Csehország, Lengyelország és Szlovákia kész segítséget nyújtani Magyarországnak határai megvédéséhez – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a visegrádi országok EU-csúcs előtti brüsszeli egyeztetését követően, csütörtökön.

 • Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

  Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

  Továbbra sem apad a Görögországot érő migrációs hullám, az utóbbi egy napban legalább 474 menedékkérő érkezett a görög égei-tengeri szigetekre – közölte az athéni polgári védelmi minisztérium és parti őrség csütörtökön.