EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Szulák Andrea: Jöhet az új szerelem!

Szulák Andrea küzdelmes időszakon van túl, de egy évvel a szakítása után végre úgy érzi, készen áll az újrakezdésre. Az énekes-színésznő arról is mesélt a Lokál Extrának, hogy nehéz volt elfogadnia, milyen kevés szerepet írtak a korosztályának.

Szulák Andrea (Fotó: Máté Krisztián)

Szulák Andrea (Fotó: Máté Krisztián)

 

– Egy ötvenéves nő nem a húszéveseknek való szerepeket fogja megkapni, és be kellett látnom, hogy a jelenlegi életkoromnak kevés jó szerepet írtak – kezdte Szulák Andrea. A színésznő nem tagadja, hogy ezt a szerepkörváltást nem volt könnyű elfogadnia.


– Nőként és színésznőként is meg kellett ezt élnem, ami nem volt egyszerű. Elfogadtam, hogy nem tudok és nem is akarok ott Júlia lenni, ahol már csak dajka lehetek. Nem ragaszkodom görcsösen ahhoz, ami nincs, inkább engedem, hogy az idő elmenjen mellettem bizonyos dolgokban. Azt hiszem, ez így természetes. Szerencsére így is van elég feladatom. Sokat köszönhetek Böhm Györgynek, aki a Vértestvérek című darabban egy olyan szerepet adott nekem, amelyre már régóta szomjaztam. A karakterem ikergyerekek anyukája, akinek súlyos döntést kellett hoznia az életben, ugyanis annyira nyomorúságos körülmények között élt, hogy az egyik gyerekéről le kellett mondania. Nagy segítségemre volt a felkészülés során Sztárek Andrea, a darab játékmestere, aki ikergyerekek édesanyja – mesélte a szerepéről Andrea, majd hozzáfűzte: – Azt hiszem, ennek a nagyszerű feladatnak is köszönhetem, hogy nem a négy fal között őrlődtem.

Andrea számára az utóbbi időszakban a kislánya és a munkája jelentette a legnagyobb boldogságot, azonban a színész-énekesnő úgy érzi, újra nyitott lenne a szerelemre, ugyanakkor nem görcsöl rá a párkeresésre.


– Nem tervezek, csak élem az életemet. Vagy jön, vagy nem egy új kapcsolat az életembe. Sosem vadásztam a pasikra, és sohasem voltam az a típus, aki ráfeszül az egyedüllétre. Nyitottnak tartom magam az ismerkedésre, a körülöttem lévő dolgok nyolcvan százalékát már elrendeztem, a maradékkal még vannak tennivalóim. Úgy érzem, túl vagyok a nehezén. Ha jön valaki, akkor hiszem, hogy úgyis a lehető legjobb pillanatban fog érkezni. Ha nem, akkor is nagyon hálás lehetek az életnek azokért, akik velem voltak az elmúlt években. Azért persze még nem húznám le a redőnyt – mondta mosolyogva Andrea.

Nem lassít idén sem Szulák

A színésznő huszonéves kollégáit meghazudtoló tempót diktál magának, ha a munkájáról van szól. Számos koncertje mellett jelenleg hat futó darabja látható a fővárosban. Emellett hamarosan elkezdi próbálni a Kölcsönlakás című komédiát a Játékszínben, majd a tél végén beköltözik a Budapesti Operettszínházba az Ének az esőben című musicallel.

Turay Ida Színház Vértestvérek Főszerepben: Szulák Andrea és Csengeri Attila (Fotó: Máté Krisztián)

Turay Ida Színház Vértestvérek című darab
Főszerepben: Szulák Andrea
(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek