EUR: 321,74 Ft
CHF: 281,52 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Aktuális

Imádta a kokaint a zuglói gázoló

Hiába próbáltam megváltoztatni Klárát, nem tudott és nem is akart leszokni a kokainról. Tudtam, hogy előbb-utóbb tragédia történik vele, és ezt nem akartam végignézni, ezért elhagytam őt – nyilatkozta a Lokálnak a zuglói drogos gázoló volt szerelme.

Az egész országot felháborította, amikor a múlt héten egy idős bácsit halálra gázolt egy nő Zuglóban, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott. T. Klárát egy szépségszalonban fogták el, éppen műszempillát rakatott fel magának. Azóta nemcsak az derült ki a 25 éves nőről, hogy egy neves étteremlánc tulajdonosa, de az is, hogy a gázoláskor feltehetően kokain hatása alatt áll.


Budapest, 2016. november 7. Rendőrök helyszínelnek egy letakart holttest mellett 2016. november 7-én a XIV. Füredi utcában, ahol egy autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Rendőrök helyszínelnek egy letakart holttest mellett 2016. november 7-én a XIV. Füredi utcában, ahol egy autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit – Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán

A Lokálnak most a lány egykori szerelme, az egyik legismertebb hazai edző nyilatkozott, aki több testépítő versenyt is nyert. Klára maga is edzőtermek közismert alakja volt, akit most a sporttársai is megvetnek. Volt párja szerint drogproblémái korábban kezdődtek.

Budapest, 2016. november 7. Rendőr helyszínel egy összetört személyautó mellett a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján 2016. november 7-én, miután az autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit a Füredi utcában. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Rendőr helyszínel egy összetört személyautó mellett a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján 2016. november 7-én, miután az autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit a Füredi utcában – Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

– Pár héttel azután, hogy összejöttünk, kiderült, Klára már egy éve a kokain rabja és komoly problémái voltak miatta. Próbáltam őt lebeszélni a drogozásról, de nem hallgatott rám. Tudtam, hogy előbb-utóbb tragédia történik vele, én ezt nem akartam végignézni, ezért rögtön elhagytam őt. A sporttársaimmal együtt elhatárolódunk Klárától, hiszen a drognak nincs helye sem az edzőtermekben, sem a volán mögött – mondja a sportember, aki nem szerette volna arcát és nevét vállalni.


zugloi-gazolo-t.klara-ripost
A baleset helyszínén, a Füredi úton egy digitális tábla öles betűkkel figyelmeztet lassításra. Ez sem volt elég azonban, hogy T. Klára ne gázolja halálra a 85 éves bácsit.

– A mentősök majd’ egy órán át küzdöttek érte, többször újraélesztették, de már nem tudták megmenteni. Szerencsére az egyik utas megjegyezte a rendszámát, így sikerült elfogni őt. Még csak meg sem próbált bocsánatot kérni a bácsi hozzátartozóitól – mondta Horváth Istvánné bolti eladó, az eset egyik szemtanúja.zugloi-gazolo-t.klara2-tv2

T. Klára hamarosan szabadulhat, mert kétmilliós óvadék fejében megszüntette a bíróság az előzetes letartóztatását. Az ügyészség azonban fellebbezett, amíg nincs jogerős döntés, még biztosan a rácsok mögött marad.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Füstbe ment terv

  A nap képe: Füstbe ment terv

  Vörösre festették a lángok az égboltot a pakisztáni Pesavarban, amikor elkobzott kábítószert és szeszes italokat égettek el a pakisztáni kábítószer-ellenes hatóság tagjai.

 • Rekordot döntött az Alaszkából induló kerékpáros

  Rekordot döntött az Alaszkából induló kerékpáros

  Rekordidő, 84 nap, 11 óra és 50 perc alatt tette meg az Alaszkától Patagóniáig vezető 22 ezer 642 kilométeres utat egy osztrák kerékpáros, aki kedden érkezett meg a dél-amerikai Ushuaiába, a világ legdélibb városába.

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.