2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Extra

Nótár Mary aggódik a babájáért

Az előadóművész körül az utóbbi hetekben a feje tetejére állt a világ. Várandósságát egyesek szerint korán jelentette be, ezért többek fejében megfordult, hogy nem is vár babát. Mary azonban igyekszik ezeket a híreszteléseket figyelmen kívül hagyni, és csak saját magára, édesanyjára, valamint a munkájára koncentrál.

Nótár Mary Fotó: dfp

Nótár Mary Fotó: dfp

Nótár Mary várandóssága 11. hetében jár, és bár babája nemét egyelőre nem tudja, érzi, hogy ideje visszavenni a stresszből, mert egyre inkább aggódik saját állapota miatt is.


– A tükörben már kezdem látni a testem változását, ugyan még nincs látványosan nagy pocakom, de én érzem, hogy változik az alakom. Rosszulléteim szerencsére nem nagyon vannak, inkább fáradékonyabb vagyok, korábban nem volt rá példa, hogy aludtam volna a fellépések között a kocsiban, most viszont már rendszeresen elszundítok – mesélte a Lokálnak Nótár Mary, akinek élete legboldogabb időszakát kellene átélnie, ám a befelé figyelésre alig marad ideje, az elmúlt hetek meghurcoltatásai pedig nagyon megviselték. Az énekesnőt hetekkel ezelőtt azzal vádolták, hogy nem is vár babát, később pedig L. L. Junior állította, hogy Mary megfenyegette, kiteregeti magánéleti titkait, ezért jelentette be, hogy szakított párjával. Maryvel kapcsolatban még arról is cikkeztek, hogy egy nővel él együtt.

– Kezd elegem lenni a folyamatos támadásokból. A családom mellettem áll, de most kevésbé gondolok ezekre a sérelmekre – tette hozzá Mary, aki most leginkább édesanyja miatt aggódik, akire nemsokára műtét vár.


– Most csak édesanyám egészsége érdekel, mert a jövő héten műtik. Korábbi problémákból adódóan kell újra kórházba mennie, de erről nem szeretnék többet mondani. A jövő héten végig mellette leszek a kórházban, most inkább érte aggódom, mint hogy más külső tényezőkkel foglalkozzam, ez a sok stressz sem neki, sem nekem nem tesz jót, nem is beszélve a babáról.

Az énekesnő édesanyjáról öt évvel ezelőtt derült ki, hogy veleszületett immunbetegségben szenved, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy később két kisebb agyi infarktust is kapott. – Az orvosok felkészítettek bennünket a legrosszabbra. Azt hiszem, ez volt az a pillanat, amikor megtörtem, és soha nem érzett szomorúság kerített hatalmába – mondta évekkel ezelőtt a Blikknek Mary. Édesanyja akkor hosszú idő alatt felépült. Éjjel-nappal az ágya mellett volt a családja, akikből sok erőt merített. Az énekesnő nem árulta el, hogy édesanyja jelenlegi és korábbi problémája között van-e összefüggés. – Remélem, hamar felépül az édesanyám, addig is igyekszünk mellette lenni, támogatni, nekem azonban befelé is figyelnem kell, nem szabad, hogy a sok stressz ártson a babának, anyu miatt azonban borzasztóan aggódom. Legszívesebben el sem mozdulnék mellőle, a jövő héten, a műtét után azonban már többet tudunk mi is.

Kapcsolódó Cikkek