2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Elítélték Nancy kínai gyilkosát

18 éve fegyházra ítélték a Fővárosi Törvényszéken azt a kínai férfit, aki még 2015 májusában az Akácfa utcában megölt egy fiatal prostituáltat. Az ítéletet a vádlott távollétében hozták meg – írja a Velvet.

Nancy gyilkosa

Nancy gyilkosa

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a kínai férfi a 20 éves fiatal lányt először fejbe verte egy hamutartóval, ezt követően egy vezetékkel fojtogatni kezdte, végül egy konyhakéssel többször megszúrta. Nancy negyed óra alatt elvérzett.


A Budapesten szakácsként dolgozó Gaopeng a gyilkosságot követően elvette a lány 150 ezer forintját, majd elmenekült, másnap pedig visszarepült Kínába. A férfit egyébként az Interpol is körözte, de végül önként feladta magát a kínai hatóságoknál. Vallomása szerint a Nancy előre kérte a pénzt, amiért kényelmetlenül érezte magát. Ekkor robbant ki a vita, ami végül tettlegességig fajult. A lány holttestét édesanyja találta meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

  Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

  A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

 • A Liget Projektről is hazudott Karácsony

  A Liget Projektről is hazudott Karácsony

  Bár a programjában Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester azt ígérte, hogy leállítja a Liget Projektet, ezt az ígéretét kénytelen volt módosítani arra, hogy a Városligetben nem kaphat új épület építési engedélyt.

 • Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.