2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Belföld

Fidesz: a Jobbik teljesen hiteltelenné vált

Vona Gábort és a pártját csak a hatalom érdekli – reagált a Fidesz-frakció kedden a Jobbik elnökének kijelentéseire.

Vona Gábor kedden Balassagyarmaton azt mondta: az alaptörvény módosítása, a letelepedési kötvény “üzletágának” megszüntetése az a helyzet, amikor mindenkinek színt kell vallania, meg kell mutatnia valós szándékait. Ha a Fidesz és a kormány úgy dönt, hogy ebben nem partner, akkor a magyar társadalomnak kell nyomást gyakorolnia a kormányra, és azt sem tartja kizártnak, hogy az embereknek az utcára kell vonulniuk Magyarország megvédését követelve.


A Fidesz-frakció ezzel kapcsolatban azt közölte, Vona Gábornak és a Jobbiknak alkalma volt arra, hogy megvédjék az országot, ők azonban nem szavazták meg az alaptörvény-módosítást.

“A Jobbik teljesen hiteltelenné vált, hiszen áprilisban maga Vona Gábor mondta azt, hogy aki nem támogatja a módosítást, az hazaáruló” – tették hozzá.

A Fidesz szerint ezzel semmibe vették 3,3 millió magyar ember akaratát, és cserbenhagyták az országot.

Magyarország érdeke és Magyarország védelme csak a kormánynak és a kormánypártoknak fontos – hangsúlyozták

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

  Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

  Elérkezett  az idő, amikor Karácsony Gergely ígéreteiből már a kézzel fogható eredményt szeretné látni a főváros. Letelt ugyanis a megválasztása óta az első 100 nap, amikor is mindent mérlegre téve kijelenthető, hogy Karácsony ígéretei a gyakorlatban sehol se tartanak.

 • Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

  Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

  Nincsenek határai az ellenzéki kreativításnak, ha a klímavédelemről van szó. Egy egyelőre még nem nyilvános munkanyagban az az elképesztő ötletet vázolták, mely szerint buszmegállókban olyan zöldfelületeket lehetne létrehozni, amelyekben méhkasokat tudnának telepíteni.

 • Kártyapaklit dedikált Orbán Viktor

  Kártyapaklit dedikált Orbán Viktor

  Orbán Viktor miniszterelnök ugyancsak meglepte a hajdú-bihari választókerületi elnököt, Vitányi Istvánt, amikor elővett egy ládányi magyar kártyát és kiemelt belőle egy bontatlan paklit – írja a Ripost.