2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Ganxsta Zolee vissza akarja kapni szerelmét

Ganxsta Zolee még soha nem volt ennyire szerelmes, és mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa 24 évvel fiatalabb kedvesét. A zenész elismeri, hogy ő szúrt el mindent, de biztos benne: akkor lesz minden tökéletes, ha újra együtt lesznek szerelmével.

„Nem tudom, hogyan tovább. Lehet, hogy nincs is. Azt a k.rva” – ezt az üzenetet pár hónappal ezelőtt posztolta Ganxsta a közösségi oldalára. A barátok, zenésztársak megijedtek, mert még sosem látták a rappert ennyire kiborulni.


„Jó ez a kérdés. Mi jár a fejedben? Ohoho. A halál olyan, mint egy álom, csak reggel nehezebben találod meg a papucsodat.” Zoli lelki válságát 24 évvel fiatalabb barátnője, Petra okozta, aki elhagyta az 50 éves zenészt. A rapper korábban azt nyilatkozta a Lokálnak, hogy kislánya, Zoé és fiatal kedvese nagyon jól kijönnek egymással. Látszott, hogy Ganxsta végre nagyon boldog, mert egy olyan lánnyal találkozott, akivel teljes lehetett az élete. A szakítás után azonban teljesen magába roskadt, amiről azonban egészen mostanáig nem beszélt. A VIASAT3 ma esti műsorában, a Lakástalkshow-ban azonban egyértelművé tette, hogy ha nehézségek árán is, de visszaszerzi fiatal kedvesét.

– Voltam nagyon lent, de fel kell tudni jönni (…) Volt, hogy a mezsgyén jártam, amikor életem szerelme lelépett. Megértem, miért, és igaza volt mindenben. Elszúrtam egy csomó dolgot. Nem főbenjáró bűnről van szó, de akkor is – mondta Lovász László műsorvezetőnek Zoli, aki elárulta, hogy miután szerelme elhagyta, volt néhány olyan hete, amikor semmi sem tudta felvidítani.


Ganxta Zoli, Kicsi gesztenye premier (Fotó: Máté Krisztián)

Ganxsta Zolee mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa kedvesét (Fotó: Máté Krisztián)

– A zenekar és még a lányom sem adott pluszenergiát. Tényleg a mezsgyén jártam, azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet. Nem öngyilkosságra gondolok, hanem amikor elengedsz mindent és nem érdekel semmi. De aztán megjött az eszem. Úgy „eltaláltak”, ahogy eddigi életemben még nem. Ettől még persze ugyanaz a kemény tökű gyerek vagyok, mint korábban. Csak nem rejtem véka alá a fájdalmat és nem játszom a kemény gyereket. Egy barátom azt mondta, hogy „50 évesen lettél tinédzser, édesapám” és hogy vissza kell szerezni ezt a lányt – fogalmazott Zoli, aki azt is nyilvánvalóvá tette, hogy harcolni fog volt kedveséért.

– Úgy gondolom, hogy nincs lejátszva a parti! Ezt a nőt az isten küldte azért, hogy megtanuljam, mi a türelem, a kitartás és hogy ne tévesszem szem elől a célt. Akkor lesz jó, ha visszajön…

Ganxsta Zana Zolil Hazánk sztárjai kiállnak a legális zenefogyasztás mellett (Fotó: Máté Krisztián)

A zenész megjárta a poklot (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Terry Black

  Meghalt Terry Black

  Ma délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

 • Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

 • Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Szomorú hírt osztottak meg az együttes hivatalos közösségi oldalán. 65 éves korában, vasárnap éjjel elhunyt el Gallai Péter, az együttes billentyűse.