EUR: 315,90 Ft
CHF: 281,35 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Aktuális

Hillary: Fáj a vereség

Trump megválasztását követően beszédet tartott. – Valamennyi amerikai elnöke leszek, ez nagyon fontos nekem – mondta. Egységre szólította fel az amerikai nemzetet, republikánusokat és demokratákat egyaránt.

– Együtt kell működnünk, egyesülnünk kell – jelentette ki. Ellenfele, Hillary Clinton csak jó fél nappal később szólalt meg. – A vereség fájdalmas, de el kell fogadni. Nyílt szívvel meg kell adni az esélyt Donald Trumpnak is, hogy jó elnök lehessen.

Philadelphia, 2016. április 27. A Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter beszédet mond Philadelphiában 2016. április 26-án, miután győzött a Pennsylvania, Maryland, Delaware és Connecticut államban tartott előválasztásokon. Rhode Island államban Clinton vetélytársa, Bernie Sanders vermonti szenátor kapott több szavazatot. A felirat jelentése: "Értünk harcol". (MTI/EPA/Tracie Van Auken)

Hillary Clinton /Fotó: MTI/EPA/Tracie Van Auken

Kapcsolódó Cikkek

 • Kizárás fenyegeti az LMP-t

  Kizárás fenyegeti az LMP-t

  Mivel a Jobbikkal karöltve támogatja az LMP Mirkóczki Ádám és Puzsér Róbert indulását is az őszi helyhatósági választásokon, akár az LMP kizárása is szóba jöhet a pártot magába foglaló EP-pártszövetségnél, az Európai Zöld Pártnál, mivel Philippe Lamberts frakció-szóvivő korábban úgy nyilatkozott: az LMP és a Jobbik szövetsége elfogadhatatlan.

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.