EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Egyéb

Így lesz külföldön is sikeres egy cég

A Velencei-tó partján fekvő Gárdony az utóbbi időben a hazai vállalkozások egyik bázisává vált. A magyar cégek egyik legfontosabb felkészítő tréningsorozata, az Exportakadémia ugyanis szinte már hazajár ide. Legutóbb éppen október közepén, amikor is a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) kilencedik alkalommal indította el a képzést.

Az Exportakadémia lényege, hogy olyan tudást adjon át a cégeknek, amely elengedhetetlen a sikeres nemzetközi piacra lépéshez. Az Exportakadémia nem csak az elméleti, hanem a gyakorlati ismeretek terén is erős, így az érdeklődő cégek többek között megtudhatják, hogyan épül fel egy nemzetközi szerződés, vagy az adott régióban mire kell odafigyelni a márkabevezetés során.


Az MNKH tréningsorozata elnyerte a vállalkozások tetszését, hiszen eddig több mint 170 cég ült be az Exportakadémia padjaiba. Az októberi eseményre a Lokál is ellátogatott, arra voltunk kíváncsiak, hogyan is zajlik a magyar vállalkozások felkészítése a nagy világban való helytállásra.

Együttműködő partnerünk a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.