EUR: 332,24 Ft
CHF: 302,52 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Extra

Király Viktor: ez már nem csak randi

Babonából nem beszél Nagy Rékával való románcáról az énekes, aki annyit azért elárult a Lokálnak, hogy nagyon szépen alakulnak a dolgaik a szép, szőke műsorvezetővel, akit már a családjának is bemutatott.

Király Viktorra ismét rátalált a szerelem Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Már több mint egy éve, hogy vége lett Király Viktor előző kapcsolatának, akit ezután még aktívabban kezdtek ostromolni a hölgyek, de a sármos énekes még a nyár vége felé is úgy érezte: senkinek sem tudna tartós párkapcsolatot ígérni, olyan sorsdöntő lépésekre pedig még korántsem áll készen, mint a házasság vagy a gyermekvállalás. Nemrég azonban villámcsapásként jött a hír, hogy Viktor kolléganőjével, a Star Academy háttérműsorának riporterével alkot egy párt.


– A műsor vége felé kezdtünk el találkozgatni Rékával. Nagyon jól elvagyunk, és persze már többről van szó, mint szimpla randizgatásról, de még mindig friss a dolog. Babonás vagyok, félek előre inni a medve bőrére, de nagyon jól érzem magam vele és szépen haladnak a dolgaink – fogalmazott óvatosan Viktor, akinek minden szavából érezhető, hogy úgy vigyáz a még törékeny kapcsolatra, mint egy hímes tojásra. És bár nemrég még elutasította a hosszú távú kapcsolat gondolatát is, Rékát már a szüleinek is bemutatta. De azt, hogy a közelgő családi kiruccanásra Amerikába Réka is vele tart-e, még nem árulta el.

– A jövő év elején megyünk ki a családdal Benhez New Yorkba, mert februárban érkezik az unokaöcsém. Nagyon izgatott az egész család, alig várjuk, hogy megszülessen a pici – mesélte az énekes, aki magánélete mellett a karrierjében is mérföldkőhöz érkezett, hiszen szárnyai alá vette a TV2 tehetségkutatójának ezüstérmesét, Pádár Alexandrát.


– Sosem titkoltam, hogy a műsor eleje óta szakmailag Alexa a legszimpatikusabb nekem. Sajnálom, hogy a műsorban nagyobb hangsúlyt kapott a magánélete, mint a tehetsége. Pedig a látszat sokszor csal, és aki kicsapongónak tűnik, az igazából nem az, és ez fordítva is igaz. Én nagyon sokat látok Alexában mint emberben és énekesben, és már vannak elképzeléseim a zenei világát és a stílusát illetően, úgyhogy hamarosan elkezdjük a közös munkát – mondta Viktor.

Kapcsolódó Cikkek