EUR: 336,21 Ft
CHF: 313,01 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Extra

Kiakadtak rajongói a Hillary Clintont koncertjén szidalmazó Kanye Westre

Visszakapják a jegyük árát azok a kaliforniai rajongók, akik félórával kevesebbet kaptak a hétvégi Kanye West-koncertből, mert a dühkitöréseiről ismert rapper hirtelen beszédbe kezdett, melyben Hillary Clintont és már hírességeket szidott, majd tíz perc után levonult a színpadról.

“Ez egy új világ. Az érzelmek számítanak. És te tudod, miért. A középnyugati államok lakói éreztek valamit, és most megmutatták neked, mit éreztek. Az érzelmek fontosak, tesó” – mondta a 39 éves énekes Sacramentóban, az alul maradt amerikai elnökjelöltre utalva.


Dühödt beszédében zenésztársait sem kímélte a rapper, szidta többek között Beyoncét és Jay-Z-t, majd tíz perc beszéd után levonult a színpadról, pedig a koncert még fél órán át tartott volna – mesélték a rajongók, akik részt vettek a szombat esti eseményen.

A Sacramento Bee helyi lap szerint a szervező megígérte, hogy visszafizeti a belépőjegyek teljes árát. A kiszámíthatatlan rapper egy vasárnapra tervezett koncertjét minden indok nélkül lemondta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.