2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Klárika megölésével vádolták Kordát

Korda György és Balázs Klári 34 éve él boldog házasságban, mi több, idén újra örök hűséget fogadtak egymásnak. De ki gondolná, hogy ezt az évtizedek óta tartó idillt egyszer gyilkosság gyanúja árnyékolta be?

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Az énekes és felesége az ATV-n futó Esti Frizbiben mesélt életük egyik legszörnyűbb élményéről. Sok évvel ezelőtt éppen Mexikóban élvezték volna a nyári napsütést, amikor itthon egyik pillanatról a másikra olyan pletyka kapott szárnyra, hogy Gyuri bácsi megölte Klárikát.


– Az én drága anyámat, szegénykémet nagyon földhöz vágta, hogy azt terjesztették, megöltem a feleségem. Két rendőr is kiment hozzá engem keresve, mire ő elmondta, hogy épp külföldön vagyok Klárikával. Erre a rendőrök közölték vele, hogy az lehetetlen, mert megöltem Klárikát! Anyám először azt hitte, csak viccelnek, de miután a rendőrök közölték, hogy ez véresen komoly, édesanyám összeesett és elájult – idézte fel a történteket az előadóművész, aki annyira megrémült a itthoni pletykaáradattól, hogy haza sem akart jönni.

– Olyannyira komolyra fordult a dolog, hogy tényleg megijedtem, és betelefonáltam a belügyminisztériumba, hogy ha a televízió nem közvetíti a megérkezésünket élőben a reptérről, akkor nem megyek haza – mesélte Gyuri bácsi, akit, mint később kiderült, a saját barátai húztak csőbe.


– Nádas Gyuri meg Koncz Géza poénkodott. Ültek, iszogattak, és úgy gondolták, ki kellene találni valami hülyeséget, nehogy már „hideg van, tél van, Kordáék meg a melegben jól érezzék magukat”. Másnap futótűzként terjedt a hír, és a városban mindenki azt  suttogta, hogy Gyuri meggyilkolt – kacagott fel Klárika, akit férje ezek után már az erkélyről sem engedett kihajolni a nyaraláson.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.