2020. január 18., szombat
Piroska

Extra

Klárika megölésével vádolták Kordát

Korda György és Balázs Klári 34 éve él boldog házasságban, mi több, idén újra örök hűséget fogadtak egymásnak. De ki gondolná, hogy ezt az évtizedek óta tartó idillt egyszer gyilkosság gyanúja árnyékolta be?

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Az énekes és felesége az ATV-n futó Esti Frizbiben mesélt életük egyik legszörnyűbb élményéről. Sok évvel ezelőtt éppen Mexikóban élvezték volna a nyári napsütést, amikor itthon egyik pillanatról a másikra olyan pletyka kapott szárnyra, hogy Gyuri bácsi megölte Klárikát.


– Az én drága anyámat, szegénykémet nagyon földhöz vágta, hogy azt terjesztették, megöltem a feleségem. Két rendőr is kiment hozzá engem keresve, mire ő elmondta, hogy épp külföldön vagyok Klárikával. Erre a rendőrök közölték vele, hogy az lehetetlen, mert megöltem Klárikát! Anyám először azt hitte, csak viccelnek, de miután a rendőrök közölték, hogy ez véresen komoly, édesanyám összeesett és elájult – idézte fel a történteket az előadóművész, aki annyira megrémült a itthoni pletykaáradattól, hogy haza sem akart jönni.

– Olyannyira komolyra fordult a dolog, hogy tényleg megijedtem, és betelefonáltam a belügyminisztériumba, hogy ha a televízió nem közvetíti a megérkezésünket élőben a reptérről, akkor nem megyek haza – mesélte Gyuri bácsi, akit, mint később kiderült, a saját barátai húztak csőbe.


– Nádas Gyuri meg Koncz Géza poénkodott. Ültek, iszogattak, és úgy gondolták, ki kellene találni valami hülyeséget, nehogy már „hideg van, tél van, Kordáék meg a melegben jól érezzék magukat”. Másnap futótűzként terjedt a hír, és a városban mindenki azt  suttogta, hogy Gyuri meggyilkolt – kacagott fel Klárika, akit férje ezek után már az erkélyről sem engedett kihajolni a nyaraláson.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.