2019. november 22., péntek
Cecília

Extra

Gyerek született Szulák Andrea exének

Pár napja megszületett Agócs Judit 42 éves színésznő gyermeke – írta a Ripost. A pici apukája, Gábor osztotta meg közösségi oldalán az örömhírt.

agocs judit baba

Apró ujjacskák /Fotó: Instagram

Az apró ujjacskákról készített fotót Szulák Andrea volt párja, Gábor tette közzé, aki immár kétszeres apuka. A férfi 2015 őszén költözött el a színésznőtől, néhány héttel később pedig kiderült, hogy egymásra találtak Agócs Judittal.


A kapcsolatuk nem tartott sokáig, tavasszal pedig végleg szakítottak, ezért Juditnak egyedül kellett megküzdenie a terhekkel, miközben kisbabáját hordta a szíve alatt. A szakításról senki nem beszélt, és Judit nyilvánvalóvá tette, hogy egyedülálló anyaként hozza világra gyermekét.

„Egyedülálló anyukaként várom a gyerekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda. Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire aligha számíthattam már negyvenkét évesen” – mondta korábban. Szulák Andreának és Gábornak korábban született már egy kislánya, a kilencéves Rozina, aki biztos örül a kistestvérnek.

Kapcsolódó Cikkek