2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Aktuális

Megválasztották az ország legjobb játékait

Negyedszer hirdettek győztest az „Ország Játéka” nevű versenyen, amelyen idén kétszer annyian voksoltak, mint tavaly.

A közönségszavazatoknak köszönhetően a Duplo-számvonat lett a legjobb bébijáték, de a Lego aratott: a Technic lett a fiúk kedvence, a Friends-hullámvasút a lányoké, míg a GeoMag nemcsak a szavazatok, de a zsűri szerint is a legjobb építőjáték. orszag-jateka1-2016

Az interaktív csoportban egy Candy-póni nyert, a társasjátékok között Bogyó és Babóca, míg a készségfejlesztők közül a Crayola rajzoló teknőce kapta a legtöbb szavazatot. A versenyen a szavazók is nyerhettek: egy szeremlei, egy bátonyterenyei és egy pákozdi óvoda ajándékcsomagot nyert.

Kapcsolódó Cikkek

 • Petike apját okolja az anya

  Petike apját okolja az anya

  Sosem bocsátom meg a férjemnek, hogy öngyújtót adott a fiam kezébe, majd hagyta meghalni a tűzben Petikét. Azt kívánom neki, hogy élete végéig börtönben üljön – nyilatkozta a Lokálnak Csebján Gizella, akinek ötéves gyermeke hétfőn égett halálra kosdi otthonuk fészerében.

 • Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Megkezdődött az MSZP kormányok titkosszálgalati vezetői, Galambos Lajos, Laborc Sándor és Szilvásy György ellen lefolytatott büntetőügy titkos iratainak felülvizsgálata – értesült a Magyar Idők.

 • Hamisan vádolták a fideszes képviselőt

  Hamisan vádolták a fideszes képviselőt

  A VIII. kerületi rendőrkapitányságot bízta meg a Központi Nyomozó Főügyészség aazl, hogy nyomozzák ki, ki próbálta hamis váddal besározni a kampány során a Fidesz-KDNP tapolcai képviselőjelöltéjét, Fenyvesi Zoltánt.