EUR: 334,69 Ft
CHF: 306,05 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Extra

Nótár Mary tagadja a karambolt

Nótár Mary Fotó: dfp

Nótár Mary /Fotó: dfp

Az énekesnő körül egyre több a furcsaság. Nemrég lefotózták, amint állapotosan cigarettázik, majd azt is megírták, hogy egy teherautó belehajtott a kocsijába.

Mary most azt mondja, nem is ő volt a baleset elszenvedője, hanem egy ismerősének segíteni ment a helyszínre. – Nem is tudom, honnan vettétek, hogy én karamboloztam. Az igaz, hogy volt egy karambol, egy nagyon-nagyon közeli hozzátartozómnak volt balesete, és én értem oda elsőként – mesélte közösségi oldalára feltöltött videójában, ahol megemlíti azt is, hogy nem járt kórházban, otthon lábadozott.


A rajongók ugyanis aggódtak az állapota miatt, mivel több információ jelent meg arról, hogy kórházba vitték. – Én kórházban nem feküdtem, otthon lábadoztam, mert szükségem van most arra, hogy békén hagyjon mindenki – magyarázta ködösen Nótár Mary, aki úgy érzi, kicsit összeesküdött ellene a világ.

Az énekesnő keze be volt kötve a felvétel alatt, ez többször is látszik, arra azonban nem tért ki, hogy mi lehet ennek az oka, ahogy arra sem, hogyan van a babája. A Lokál kereste az énekesnőt, de lapzártánkig nem értük el.

Kapcsolódó Cikkek