EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Pasipéntek – Nem csak szexi, jótékony is a bajusz

A Movember mozgalom Ausztráliából indult, és kigondolói úgy döntöttek: egy teljes hónapra leteszik a borotvát, és megnövesztik a bajuszukat. Ennek kapcsán adományokat kezdtek el gyűjteni, hogy felhívják a férfiak figyelmét a prosztatarák veszélyére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

Magyarországra hét éve ért el a mozgalom, ma már a legtöbben tudják, mi célt szolgál a kezdeményezés, amelynek világsztárok és hazai hírességek is képviselői. Utóbbiak bátor, példamutató bajuszhuszárként november 19-én ingyenes szűrésen vesznek részt a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján, népszerűsítve a jó célt szolgáló „bajuszos” kampányt. És valljuk be, hölgyek, hogy a bajusz nagyon szexi!


Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt Anna Karina

  Elhunyt Anna Karina

  Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.

 • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

  Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

  A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

 • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

  2020-ban is lesz nyugdíjemelés

  Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.