2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra Érd

Századik születésnapját ünnepelte Klári néni

Immár 23 éve él az érdi Napfény Otthonban László Jenőné Zakariás Klára, akit – mint általában minden, kerek születésnapját ünneplő érdi nyugdíjast – T. Mészáros András polgármester köszöntött fel.

Klári néni 1916. november 4-én született, tehát immár száz év van a háta mögött. És micsoda száz év, hiszen volt abban minden, háborúk, forradalmak, egyéni és társadalmi sorsfordító események. Az ünnepelt manapság derűsen tölti napjait, gyakran jár a boltba vásárolni és szeret keresztrejtvényt fejteni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csepregi Éva babázni szeretne

  Csepregi Éva babázni szeretne

  Vajon készül-e a nagymamaságra Csepregi Éva, és hány unokát szeretne? A Neoton Família énekese és fia, Dávid közös próbáján járt a Családvarázs.

 • Maratonra készül Benkő Dániel

  Maratonra készül Benkő Dániel

  Az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani Benkő Dánielről, hosszú időre elvonult a nyilvánosság elől. A Lokál most megkereste a lantművészt, aki nem mindennapi hírrel szolgál, a zenész elárulta, hogy 72 évesen nekivág a maratonnak.

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.