2018. január 11., csütörtök
Ágota

Egyéb

Színpad mögött is szoptat Pásztor Anna

A fellépések előtt három perccel még a színfalak mögött szoptat, majd bombaként robban a színpadra. A kétgyermekes Pásztor Anna a héten a Fővárosi Nagycirkuszban csap le tornádóként, miközben már azt tervezi, hogyan mutathatná meg a közönségnek nőies oldalát, és azt gondolja, három év múlva újra szóba jöhetne a gyermekvállalás kérdése.

– Egy óriási tornádó csap le a cirkuszra, aminek az előszelei már május óta érezhetők voltak. A sok kis idei forgószélből lesz egy utolsó nagy vihar, amely az előrejelzések szerint kétszer is beszabadul a Fővárosi Nagycirkuszba, hogy kiteljesítse a zenekar idei szezonját, és egyúttal az új, Utópia című lemezünk anyagát is bemutatjuk – meséli Pásztor Anna, az Anna and the Barbies frontembere, hogy mire számíthat az, aki csütörtökön vagy pénteken eljön a koncertre.


_MG_6641

Cirkuszol az Anna and the Barbies

Elmondása szerint most is szürreális élményt nyújt majd a koncert: a cirkuszi elemek felvonultatása adott, a kortárs művészetek egyvelege mellett pedig még Nagy Ferót is megnyerték bohócnak. Ráadásul az őrületet Anna úgy teremti meg a színpadon, hogy a fellépés előtt a színfalak mögött még a gyerekeivel van.

– Mivel a koncertek másfél-két órásak, és mivel eleinte másfél óránként ettek, muszáj volt szó szerint a színpadra lépés előtt is velük lenni. Engem már sminkeltek, öltöztettek, miközben Benjit, majd később Zoét szoptattam. Sokszor hallottam, hogy fel is konferáltak minket, a zenekarral pedig már csak kint találkoztam, a színpadon. Ilyenkor van három percem átlényegülni, de amint kiérek a mikrofonok, erősítők és a nézők közé, ez azonnal sikerül is. Visszafelé nehezebb, mert még órákig pörgök, pár óra alvás után is a topon vagyok, inkább a másnap jön ki rajtam a fáradtság. De megéri, mert mind a színpadon, mind a családi környezetben óriási energiát kapok.


13443074_10153517043567657_5906631771394932924_o

Egyszer megmutatná más oldalát is

Két gyerek anyukájaként, 43 évesen Anna szívesen bővítené a családot újabb utóddal, de biztosan nem most. – Az elmúlt négy-öt év igazi hullámvasút volt a zenekar életében és a sajátomban is. Ki kell fújnom magam, úgy érzem, megérkeztünk. De ha három év múlva még leszek olyan állapotban, hogy gyereket tudok vállalni, szívesen belevágok újra. Amennyire nem voltam anyatípus Benji és Zoé születése előtt, mostanra annyira bejött ez az életforma. És talán meglepő, de két gyerekkel még egyszerűbb, mint eggyel.

Leginkább a hatalmas díszletek és jelmezek világában érzi otthon magát, de régi vágya, hogy egy letisztultabb Annát is megmutasson a közönségnek.

– Tényleg vágyom erre, általában karácsony táján jön elő, hogy a nőiesebb arcomat is megmutassam. Aztán az első koncerten már biztos, hogy vérvörösre festve, gázálarcban vonulok ki a közönség elé.

Kapcsolódó Cikkek

 • A szombathelyi kívülálló új címre tör

  A szombathelyi kívülálló új címre tör

  Horváth Győző annak ellenére, hogy kiváló évet zárt, vezeti a kick-box full contact világranglistáját a WKF amatőr divíziójának +91 kilogrammosok súlycsoportjában, mégsem áll le, és 50 esztendősen is új babérokra tör.

 • Fashion-tech ruhák kasmírból és merinói gyapjúból

  Fashion-tech ruhák kasmírból és merinói gyapjúból

  Lévai Zsófia nyerte a 2017-es Gombold Újrát. A fiatal fashion-tech dizájner tavaly diplomázott a MOME divat- és textiltervező mesterszakán, Budatétényben él, de jelenleg az Erasmus-program keretében szakmai gyakorlaton van Berlinben, és különböző fashion-tech projekteken dolgozik.

 • Aase-díjat kapott Szabó Márta

  Aase-díjat kapott Szabó Márta

  Epizódszerepből maradandót alkotni, ebből akár doktorálhatna is Szabó Márta, a Móricz Zsigmond Színház tagja, aki immár harmadik alkalommal vehetett át országos díjat nagyszerű alakításaiért.