2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb

Színpad mögött is szoptat Pásztor Anna

A fellépések előtt három perccel még a színfalak mögött szoptat, majd bombaként robban a színpadra. A kétgyermekes Pásztor Anna a héten a Fővárosi Nagycirkuszban csap le tornádóként, miközben már azt tervezi, hogyan mutathatná meg a közönségnek nőies oldalát, és azt gondolja, három év múlva újra szóba jöhetne a gyermekvállalás kérdése.

– Egy óriási tornádó csap le a cirkuszra, aminek az előszelei már május óta érezhetők voltak. A sok kis idei forgószélből lesz egy utolsó nagy vihar, amely az előrejelzések szerint kétszer is beszabadul a Fővárosi Nagycirkuszba, hogy kiteljesítse a zenekar idei szezonját, és egyúttal az új, Utópia című lemezünk anyagát is bemutatjuk – meséli Pásztor Anna, az Anna and the Barbies frontembere, hogy mire számíthat az, aki csütörtökön vagy pénteken eljön a koncertre.


_MG_6641

Cirkuszol az Anna and the Barbies

Elmondása szerint most is szürreális élményt nyújt majd a koncert: a cirkuszi elemek felvonultatása adott, a kortárs művészetek egyvelege mellett pedig még Nagy Ferót is megnyerték bohócnak. Ráadásul az őrületet Anna úgy teremti meg a színpadon, hogy a fellépés előtt a színfalak mögött még a gyerekeivel van.

– Mivel a koncertek másfél-két órásak, és mivel eleinte másfél óránként ettek, muszáj volt szó szerint a színpadra lépés előtt is velük lenni. Engem már sminkeltek, öltöztettek, miközben Benjit, majd később Zoét szoptattam. Sokszor hallottam, hogy fel is konferáltak minket, a zenekarral pedig már csak kint találkoztam, a színpadon. Ilyenkor van három percem átlényegülni, de amint kiérek a mikrofonok, erősítők és a nézők közé, ez azonnal sikerül is. Visszafelé nehezebb, mert még órákig pörgök, pár óra alvás után is a topon vagyok, inkább a másnap jön ki rajtam a fáradtság. De megéri, mert mind a színpadon, mind a családi környezetben óriási energiát kapok.


13443074_10153517043567657_5906631771394932924_o

Egyszer megmutatná más oldalát is

Két gyerek anyukájaként, 43 évesen Anna szívesen bővítené a családot újabb utóddal, de biztosan nem most. – Az elmúlt négy-öt év igazi hullámvasút volt a zenekar életében és a sajátomban is. Ki kell fújnom magam, úgy érzem, megérkeztünk. De ha három év múlva még leszek olyan állapotban, hogy gyereket tudok vállalni, szívesen belevágok újra. Amennyire nem voltam anyatípus Benji és Zoé születése előtt, mostanra annyira bejött ez az életforma. És talán meglepő, de két gyerekkel még egyszerűbb, mint eggyel.

Leginkább a hatalmas díszletek és jelmezek világában érzi otthon magát, de régi vágya, hogy egy letisztultabb Annát is megmutasson a közönségnek.

– Tényleg vágyom erre, általában karácsony táján jön elő, hogy a nőiesebb arcomat is megmutassam. Aztán az első koncerten már biztos, hogy vérvörösre festve, gázálarcban vonulok ki a közönség elé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.