EUR: 345,65 Ft
CHF: 319,88 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Belföld

Vona Gábornak még van takargatnivalója

Ismét nekiment a Jobbik elnökének Terry Black. Az egykori transzvesztita előadóművész – aki anno kirobbantotta Vona Gábor hűtlenségi ügyét – most azt állítja: további sötét titkokat őriz a politikus életéből.

Terry Black állítja: nem csak korábbi hűtlensége írható Vona Gábor Jobbik-pártelnök számlájára. A ma már Rácz Károlyként élő, egykori transzvesztita előadóművész 2013 karácsonyán azért nevezett erkölcstelennek három konzervatív politikust, mert kiakadt, hogy a pornós múltú X-Faktor-szereplőt, Krasznai Tündét kitiltották a Parlamentből. Az akkori kifakadásban hűtlenséggel vádolt Vona Gábor, aki a családi értékeket zászlajára tűző Jobbik pártelnöke, akkor ismerte be nyilvánosan, hogy megcsalta a feleségét.


Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

– A házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, ami majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amivel nagyon sok szenvedést okoztam szeretteimnek – vallotta be akkor házasságtörését Vona Gábor. Mint kiderült, most is rá célzott Terry Black.

Terry Black FB– Ha valaki színt vall, tegye rendesen! Vona Gábor csak egy részét ismerte be annak, amit egy közszereplőnek nem szabad elhallgatnia a múltjából! Nem azért, mert bárkinek is köze van ahhoz, hogy egy politikus kivel bújik ágyba – legalábbis addig, amíg az nem bűncselekmény kategória.


Sokkal inkább azért, mert amíg valaki olyan titkokat őriz, mint ő, addig zsarolható, ennélfogva irányítható. Arról nem is beszélve, hogy bort iszik és vizet prédikál – magyarázta lapunknak Rácz Károly.

Szavai arra utalnak: a fenti megcsaláson kívül lehetnek más erkölcstelen titkolnivalói a Jobbik elnökének.

Ismert: a nyáron Volner János alelnökről derült ki, hogy szeretőt tart, a politikust egy bozótosban fotózták le egy nővel.

Kapcsolódó Cikkek