2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Belföld

Terry Black: vannak bizonyítékaim Vona múltjáról

Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Vona Gábor, hogy beperli Terry Blacket a Tények Extrának adott nyilatkozata miatt. Az előadóművész azt mondta, hogy a Jobbik elnöke homoszexuális-orgiákon vett részt, ezt pedig bizonyítani is tudja.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Büszke heteroszexuális vagyok – ezzel utasította vissza Vona Gábor még pénteken Rácz Károly, közismert nevén Terry Black állításait, mi szerint a Jobbik elnöke valamivel több mint tíz év rendszeresen megfordult homoszexuális partikon. – Hazugság, soha nem vettem részt ilyenen és nem is tervezem – fogalmazott. Újságírói kérdésre azt is bejelentette, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket és bíróság előtt fog elégtételt venni.


A híres előadóművész szinte rögtön reagált, a Blikknek azt mondta, áll elébe a pernek, Vona múltjáról pedig további információkkal is tud szolgálni. – Ha valóban jogi lépéseket tesz, akkor elárulhatom, hogy van bizonyíték a tarsolyomban – fogalmazott. Facebook-oldalán pedig ismét arra szólította fel a Jobbik első emberét, hogy “vállalja fel a biszexuális dolgait”.

Terry Black FB

Terry Black (Fotó: Facebook)

Terry Black még csütörtökön robbantotta ki a Vona-körüli botrányt, akkor a TV2 Tények Extra című műsorának adott interjújában utalt rá, hogy a Jobbik elnökének meleg kapcsolatai is lehettek. Az éppen néppártosodó Vona a Fidesz méltatlan lejáratókampányának tartja az esetet és azt is kijelentette, hogy soha az életben nem találkozott az előadóművésszel. A Lokál megkérdezte a Jobbik elnökét, hogy miért gondolja, hogy a nagyobbik kormánypárt irányít a háttérből, amikor éppen Vona Gábor volt az, aki néhány éve nyilvánosan beszólt az előadóművésznek. – A meleg reggel nem azt jelenti, hogy Terry Black bemosolyog az ablakon – mondta még 2010-ben. Kérdésünkre most azt felelte:  – A háború nem köztünk van, hanem a Fidesz és a Jobbik között. Nem haragszom Terry Blackre, ő csak egy áldozat – mondta.


Az ügy komoly hullámokat vert a párt háza táján, a Ripost információi szerint Vona Gábor válságstábot állított fel a szituáció kezelésére. Ennek tagja a pártelnök felesége, Vona-Szabó Krisztina is, akit egyébként néhány éve megcsalt a politikus.

Kapcsolódó Cikkek

 • Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

  Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

  Elérkezett  az idő, amikor Karácsony Gergely ígéreteiből már a kézzel fogható eredményt szeretné látni a főváros. Letelt ugyanis a megválasztása óta az első 100 nap, amikor is mindent mérlegre téve kijelenthető, hogy Karácsony ígéretei a gyakorlatban sehol se tartanak.

 • Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

  Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

  Nincsenek határai az ellenzéki kreativításnak, ha a klímavédelemről van szó. Egy egyelőre még nem nyilvános munkanyagban az az elképesztő ötletet vázolták, mely szerint buszmegállókban olyan zöldfelületeket lehetne létrehozni, amelyekben méhkasokat tudnának telepíteni.

 • Kártyapaklit dedikált Orbán Viktor

  Kártyapaklit dedikált Orbán Viktor

  Orbán Viktor miniszterelnök ugyancsak meglepte a hajdú-bihari választókerületi elnököt, Vitányi Istvánt, amikor elővett egy ládányi magyar kártyát és kiemelt belőle egy bontatlan paklit – írja a Ripost.