2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Terry Black: vannak bizonyítékaim Vona múltjáról

Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Vona Gábor, hogy beperli Terry Blacket a Tények Extrának adott nyilatkozata miatt. Az előadóművész azt mondta, hogy a Jobbik elnöke homoszexuális-orgiákon vett részt, ezt pedig bizonyítani is tudja.

Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Büszke heteroszexuális vagyok – ezzel utasította vissza Vona Gábor még pénteken Rácz Károly, közismert nevén Terry Black állításait, mi szerint a Jobbik elnöke valamivel több mint tíz év rendszeresen megfordult homoszexuális partikon. – Hazugság, soha nem vettem részt ilyenen és nem is tervezem – fogalmazott. Újságírói kérdésre azt is bejelentette, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket és bíróság előtt fog elégtételt venni.


A híres előadóművész szinte rögtön reagált, a Blikknek azt mondta, áll elébe a pernek, Vona múltjáról pedig további információkkal is tud szolgálni. – Ha valóban jogi lépéseket tesz, akkor elárulhatom, hogy van bizonyíték a tarsolyomban – fogalmazott. Facebook-oldalán pedig ismét arra szólította fel a Jobbik első emberét, hogy “vállalja fel a biszexuális dolgait”.

Terry Black FB

Terry Black (Fotó: Facebook)

Terry Black még csütörtökön robbantotta ki a Vona-körüli botrányt, akkor a TV2 Tények Extra című műsorának adott interjújában utalt rá, hogy a Jobbik elnökének meleg kapcsolatai is lehettek. Az éppen néppártosodó Vona a Fidesz méltatlan lejáratókampányának tartja az esetet és azt is kijelentette, hogy soha az életben nem találkozott az előadóművésszel. A Lokál megkérdezte a Jobbik elnökét, hogy miért gondolja, hogy a nagyobbik kormánypárt irányít a háttérből, amikor éppen Vona Gábor volt az, aki néhány éve nyilvánosan beszólt az előadóművésznek. – A meleg reggel nem azt jelenti, hogy Terry Black bemosolyog az ablakon – mondta még 2010-ben. Kérdésünkre most azt felelte:  – A háború nem köztünk van, hanem a Fidesz és a Jobbik között. Nem haragszom Terry Blackre, ő csak egy áldozat – mondta.


Az ügy komoly hullámokat vert a párt háza táján, a Ripost információi szerint Vona Gábor válságstábot állított fel a szituáció kezelésére. Ennek tagja a pártelnök felesége, Vona-Szabó Krisztina is, akit egyébként néhány éve megcsalt a politikus.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar Levente: a mostani évek Magyarország évei

  Magyar Levente: a mostani évek Magyarország évei

  Magyarország teljesen más helyzetben van, mint 2010 előtt, az elmúlt kilenc évben emelkedett az életszínvonal, erőssé és stabillá vált a gazdaság, Európában is tekintélyes nemzetté emelkedett fel a magyar – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton.

 • Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Kicsi a bors, de erős! Mini kocsi, óriási élmény

  Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a meglepkék kínálatában ez az egyik legőrültebb extrém szabadidős tevékenység. Első ránézésre leginkább a 30-as, 40-es évek versenyautóinak kicsinyített másaira hajaznak ezek a Mini Hot Rodok, ám van az a mondás, hogy “kicsi a bors, de erős”.

 • Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország egyik első okosvárosrésze jön létre 2023-ra a Liget Budapest Projekt révén. A Smart Liget koncepciója az Európában is egyedülálló megoldásokkal a városrészt a főváros egyik legkörnyezetbarátabb, zéró károsanyag-kibocsátással működő helyévé teszi.

 • Újra beégett Karácsony

  Újra beégett Karácsony

  Tarlós István főpolgármestert akarta lejáratni legújabb videójában Karácsony Gergely, de visszanyalt a fagyi, ugyanis az ellenzéki jelölt kisfilmjében rosszul írták le azt, hogy Budapest.