EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Budapest

Újra teljes vonalon robog a 3-as metró

Ismét a teljes vonalon jár a 3-as metró – közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán kedden.

Azt írták, hogy a menetrend helyreállásáig pótlóbusz is segíti a közlekedést.

Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy elgázolt egy embert a 3-as metró a Klinikák megállónál. A baleset miatt a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között pótlóbuszt állítottak forgalomba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Nem igaz a szakszervezetek nyilatkozata arról, hogy a BKV tényként kezeli a késést az M3-as felújításával kapcsolatban – derül ki a BKV Zrt. közleményéből, amelyet a Lokál szerkesztőségébe is eljuttattak.

 • Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím

  Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím

  Budapest nyerte el az Európa legjobb úti célja 2019 díjat – közölte az European Best Destination (EBD) európai turisztikai szervezet Tarlós István főpolgármesterrel levélben, amelyet kedden tettek közzé a budapest.

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.