2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb

Vicces ajándékok kollégáknak

Számos munkahelyi közösségben hagyomány, hogy karácsony előtt kihúzzák, ki kinek ad ajándékot. A vicces meglepetésekkel nem lehet mellélőni.

Bármelyik diliboltban vásárolhatunk nagy horgász hírében álló kollégának kapásszámnövelő elixírt, friss házas kolléganőnknek kimaradási engedélyt kérő oklevelet, a kávéfelelősnek kibiztosítható gránátbögrét, a főnöknek fecskendő formájú tollat, de akár egy csomag kétméteres szívószállal is sikert arathatunk.


Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.