EUR: 334,09 Ft
CHF: 310,95 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Aktuális

Vona Gábor meleg helyzetben

Furcsán meghitt pózban ábrázolja Vona Gábort és egy ismeretlen férfit az fotó, amelyet Rácz Károly, az egykori transzvesztita előadó, Terry Black posztolt tegnap és aki azzal vádolta a Jobbik pártelnökét, hogy homoszexuális férfiakkal tartott fenn kapcsolatot. Rácz bizonyítékokat is ígért.

Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be a múlt héten Vona Gábor, hogy bepereli Rácz Károlyt, vagyis az egykori Terry Blacket, amiért a volt transzvesztita előadóművész a TV2-nek adott nyilatkozatában közölte: Vona Gáborral egy társaságba járt, így „szem- és fültanúja” volt olyan eseményeknek, amelyek bizonyítják, hogy az ellenzéki párt elnöke homoszexuális férfiakkal tartott fenn kapcsolatot.


Terry Black FB

– Álljon ki és mondja azt, hogy neki is voltak ilyen kapcsolatai – szólította fel a politikust Rácz Károly. Vona sajtótájékoztatós bejelentése egyértelmű válasz volt, amelyre a volt előadóművész a Blikknek így reagált: – Ha valóban jogi lépéseket tesz, akkor elárulhatom, hogy van bizonyíték a tarsolyomban – fogalmazott. Tegnap pedig egy fotót posztolt, amelyen Vona Gábor egy férfival látható, kissé félreérthető szituációban.

Vona Gábornak, a Jobbik elnökének gratulál egy pártaktivista a 2009. június 7-ei EP-választások éjszakáján. Fotó SIMONYI BALÁZS XXVIII. MAGYAR SAJTÓFOTÓ PÁLYÁZAT 2009.

A kiposztolt kép alá  írt szöveggel Terry Black lényegében megkérdőjelezi Vona Gábor állítását, miszerint „büszke heteroszexuális vagyok!”.


keret: „Nemcsak Zolikát fektette meg”

Terry Black Facebook-oldalának kommentelői egyértelműnek ítélik a képen látható szituációt. Sőt: akadnak közöttük „jól értesültek” is.

Sz. T. R.: Nem a Zolika volt az egyetlen, akit megfektetett… Ha a westend wc-je is elkezd mesélni, akkor aztán annyi lesz a „tisztelt” náci uraknak!!!

A. P.: Én kezdek aggódni… 🙁 Ez nem is olyan vicces…

K. Gy.: Lehet, több is lenne.

N. F.: És még bizonyítani is tudjuk…

Sz. B.: Én azért nem akarok kiállni a nyilvánosság elé, mert tudom, ezek a nácik mit csinálnának a családommal…

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

    Karácsony első 100 napja hatalmas csőd

    Elérkezett  az idő, amikor Karácsony Gergely ígéreteiből már a kézzel fogható eredményt szeretné látni a főváros. Letelt ugyanis a megválasztása óta az első 100 nap, amikor is mindent mérlegre téve kijelenthető, hogy Karácsony ígéretei a gyakorlatban sehol se tartanak.

  • Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

    Méheket telepítene a buszmegállókba az ellenzék

    Nincsenek határai az ellenzéki kreativításnak, ha a klímavédelemről van szó. Egy egyelőre még nem nyilvános munkanyagban az az elképesztő ötletet vázolták, mely szerint buszmegállókban olyan zöldfelületeket lehetne létrehozni, amelyekben méhkasokat tudnának telepíteni.