EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Egyéb XI.kerület

A Dolgozzátok fel! virtuálisan egy asztalhoz ültette a zenészeinket

Fotó: Csudai Sándor

Ákos is énekel Tankcsapdát, és tőle is elhangzik átdolgozás a dupla albumon

Dolgozzátok fel! címmel jelent meg a Tankcsapda különleges dupla albuma. A 26 felvételt tartalmazó válogatás alcíme, a Mások dalai tőlünk, a mi dalaink másoktól lényegre törően összefoglalja, hogy ezúttal nem egy hagyományos Tankcsapda-album készült el.

A 27 éves rockzenekar tagjai elmondták, ez az album részükről tisztelet a régi nagyok előtt, és kíváncsiság a mai fiatal zenészek iránt. A Dolgozzátok fel! két nap alatt dupla platina lett! A banda a Prielle Kornélia utcai Barba Negrában tartott duplaalbum-bemutatóján Kovács Ákos azt a személyes élményét fogalmazta meg, hogy bár csak 5 percre kellett volna a felvétel miatt találkozniuk a stúdióban, mégis 2 órát tudtak beszélgetni közös dolgaikról.


– Bár a fiúk úgy maradtak, mint 27 éve: fekete bőrmellényben, fülbevalóval, mégis hasonló örömök és problémák között élünk, a produkciójuk szívből szól. Ezzel az albummal kétségtelenül teljesítettek egy küldetést: ebben a mai magyar zenészvilágban sikerült nekik sokunkat virtuálisan egy asztalhoz ültetni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek