2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Buja és játékos – az év legmerészebb dekoltázsai – Fotók!

Az év vége közeledtével a Lokál férfi munkatársai kötelességüknek érezték, hogy megemlékezzenek az esztendő legszebb vagy legmerészebb dekoltázsairól.

Az első három helyezettről összeségében elmondható, hogy teljesen más típusú hölgyek, viszont a férfiak a lábaik előtt hevernek.


Kate Hudson, a természetes

Ő az élő példája annak, hogy 37 évesen, két gyerek után, nem túl nagy cicikből is lehet látványos dekolázst varázsolni egy jól megválasztott estélyivel.

Kate Hudson looks stunning as she goes to a Met Gala after-party at the Boom Boom Room at The Standard in the Meatpacking District of New York City, New York. Nick Jonas made his way through the entrance two minutes before Kate did. The night before they had dinner together at Carbone, supporting rumors that they are dating., Image: 283297657, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Kate Hudson /Fotó: Profimedia, Splash

Lea Michele, a kihívó

A Glee és a Scream Queens sztárja plasztikázott melleivel és mélyen kivágott ruhákkal próbálja elterelni a figyelmet a kevésbé szép testrészeiről. Állítólag széles az orra, de mi ezt nem is vettük észre!

Lea Michele at Comic-Con International 2016 Fox's "Scream Queens" press room at the Hilton San Diego Bayfront on July 22, 2016 in San Diego, California., Image: 294832607, License: Rights-managed, Restrictions: -GBR, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Lea Michele /Fotó: Profimedia, Splash

Kim Kardashian, a buja

A popsikirálynő imádja, ha mindenki őt bámulja. Tesz is azért, hogy a mélyen kivágott body minden porcikáját megmutassa.

September 17, 2016: Kim Kardashian wears her most daring outfit yet as she steps out wearing sheer lingerie showing all of her most famous assets, while leaving her hotel to attend husband Kanye West's concert in Miami., Image: 300248569, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Kim Kardashian /Fotó: Profimedia, INF

Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.