EUR: 322,17 Ft
CHF: 283,33 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb

Fegyvert, céltávcsövet, hangtompítót és lőszert foglaltak le a TEK

Fegyvereket, céltávcsöveket, hangtompítókat és lőszereket foglalt le a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ Magyon – tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata pénteken az MTI-t.

A közlemény szerint a Nyíregyházához közeli Magyon szerdán “előzetes bűnügyi információk alapján” tartottak házkutatást egy ingatlanon, ahol egy éles, átalakított puskát, egy légfegyvert, két céltávcsövet, öt hangtompítót és százhatvannyolc kispuskalőszert foglaltak le.

Az ügyben lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A családi ház tulajdonosát, egy 57 éves nőt és rokonát, egy 30 éves nyíregyházi férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Tudomány és szakmaismeret

  Tudomány és szakmaismeret

  Hatodik alkalommal rendezték a Péch Antal szakmai napot, melynek zárásakor kezdetét vette a negyedik alkalommal megrendezett Szakmák Éjszakája.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.