EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Életmód

Így gyógyít a Jáde kő

Egy egészen rendhagyó módon ötvözték kutatók a keleti és nyugati orvoslást, aminek köszönhetően született meg Ceragem V3 készülék, ami többféle többféle terápiát egyesít. Ezek közé tartozik a gerincnyújtás, a kiropraktika, a maszszázs, a moxa, a hőterápia, és az akupresszúra. 

A készülék a befekvést követően először beméri és letapogatja a személy gerincoszlopát. Ezzel a forradalmian új technológiával komplex támogatást tudunk nyújtani az egész testnek – mutatta be az orvostechnikai eszközt Csitáry Jenő, a pilisvörösvári egészség központ vezetője. Ezt követően a 3D-s mozgás segítségével igyekszik pontosan visszaalakítani akár oldalirányú, akár csavarodásos elváltozás van a gerincben. Mindeközben a fél-drágakőből készült kezelőfej, 40-60 Celsius fokos, A-típusú infravörös hőt juttat be mélyen a szöveti részekbe, ezáltal intenzívebbé téve a keringést. Ahol javul a keringés, ott javul a test – emelte ki a Ceragem szakértője.


Miért hatásos az akupresszúrás kezelés?

A Jáde kőből kialakított görgő a gerincoszlop két oldalán található meridiánok, akupresszúrás pontjait stimulálva halad végig, időközönként megállva a program által meghatározott helyeken, ezáltal folyamatosan korrigálja a csigolyákat. A rendszeres használat már néhány nap elteltével pozitív változásokat eredményezhet.


Mivel a termo-akupresszúrás készülékek a szervezet öngyógyító képességét indítják be, így újra visszaállítja testünk normális működését. Helyrehozzák a csigolyák rendellenességeit, leveszik a rendellenes nyomást az ideggyökökről, így nemcsak a zsibbadások, fájdalmak szűnnek meg a végtagokon, gerincen, hanem a szervek is intenzívebben kezdenek el működni. Ezeket a változásokat természetesen a napi otthoni használattal lehet a leggyorsabban elérni. Minden emberi test másképpen reagál a készülék használatakor, így a javulás mértéke is emberekként más lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bemutatjuk a Vitarák legkisebb királyfiját

  Bemutatjuk a Vitarák legkisebb királyfiját

  Bátran kijelenthetjük, hogy kifejezetten jól sikerült a Suzuki Vitara újragondolása. A tavaly 30. születésnapját ünneplő széria felújított változata még szinte tininek számít, hiszen hazánkban 2015-ben gördült le a szerelősorról az első frissített vonalvezetésű modell, amelyen a megjelenés mellett több újítás is dicséri a tervezők keze munkáját.

 • Urmai Gabriella: Jelena lányai

  Urmai Gabriella: Jelena lányai

  Az élettolvaj visszatért! Urmai Gabriella hősei ezúttal is hús-vér emberek, történeteiket egy izgalmas, vérfagyasztóan szép és misztikus nyomozás során tárja elénk az író, miközben lerántja a leplet a 12 holttest titkáról.

 • Mit együnk tél végén?

  Mit együnk tél végén?

  Amikor szezonálisan étkezünk, étrendünk összhangban van az évszakokkal, de persze ez nem azt jelenti, hogy csak itthon termesztett élelmiszereket együnk.