EUR: 327,82 Ft
CHF: 300,66 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb XIII.kerület

Jót nevettek a visszatérő Zanán

Telt ház és ováció kísérte az ősangyalföldi színész, Zana József visszatérését a Musical-Pódium című show premierjén. A színész ígéri, a következő előadás még jobb lesz, sőt már önálló estjét is tervezi.

Mint azt Kriszt László, a darab rendezője lapunknak elmondta, már a felvezetés sem volt akármilyen, hiszen olyan magas szintű énekesek készítették elő a visszatérést, mint Heiter Ági, Pál Julianna, Szabó Éva, Florosz Zoi, Vincze Erika, Pálinkás László, Galambos Zoltán, Rosenfeld Dániel. A táncosok – Mravik Fanni, Serbán Andrea, Kéri Zsolt és Szeghalmi Endre – is kitettek magukért, külön világot jelenítettek meg.


Musical_Podium_2016_002

Nagy siker volt a Musical Pódium (Fotó: Telegdy István)

Kriszt László élvezetes, pörgős, új és új meglepetésekkel előrukkoló számokat állított színpadra, amelyekben az ének- és táncszámok váltották egymást.
– A műsort fokozni tudta Zana József, aki egy kicsit visszakalandozott a színpadon eltöltött 50 évébe, és humoros anekdotákkal nevette meg a közönséget – mondta a Lokál Extrának Kriszt László. –  Nagyszerű volt hallani, hogy a visszatérő művész hangja semmit sem kopott, kár, hogy csak két számot énekelt élőben, a többire pedig, ahogy mondani szokták, ráénekelt. De ez mit sem vont le a show értékéből.

Musical_Podium_Zana_Jozsef_2016_4

Zana József nagy sikert aratott

Mi sem természetesebb, hogy Zana Józsefet meghatotta a közönség szeretete.
– Boldog vagyok, hogy hallgattam a rendezőre, Kriszt Lászlóra, mert a közönség olyan nagy szeretettel fogadott, hogy még én is elérzékenyültem, pedig ahogy ő mondaná, „nehéz kozák vagyok” – mondta lapunknak a művész.


– Nagyszerű énekesekkel és táncosokkal dolgozhattam együtt,  a siker fele az övék, a másik fele természetesen az enyém. Megint rájöttem, a szeretetnél nincs nagyobb erő.  Üzenem hogy a decemberi előadáson még jobb leszek. Még egyszer köszönöm a nézőknek, s jövőre előrukkolok az önálló estemmel, amelyen két nagy duettet is előadok a fiammal, Ganxsta Zolee-val, valamint fellép velem Zita lányom is.
December 30-án 18 órai kezdéssel lesz a következő előadás a Fészek Művészklubban. Természetesen fellép Zana József is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.