EUR: 329,36 Ft
CHF: 301,91 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Kerényi Miklós Máté: Ott akarok lenni a babánk születésénél

Kevesebb mint három hónapon belül megszületik Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari első kisfia. A Budapesti Operettszínház szerelmespárja nem tervezte meg előre a szülést, azt azonban mindenképpen szeretnék, hogy a büszke édesapa ott lehessen gyermeke világrajövetelén.

A páros sokéves együttélés után idén júniusban házasodott össze, majd nem sokkal később kiderült, érkezik az első gyermekük is. A sokszor akrobatikus színpadi szerepekben is fellépő Annamarinak azonnal komoly döntést kellett hoznia, amikor megtudta, hogy várandós.


– Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy nincs több ugrabugra a színpadon, csak a Lady Budapest című musicalünket fogom játszani januárig, ami nem jelent komoly fizikai megterhelést. Nem is menne, mert a terhességem alatt kicsit ellustult a testem. Kismamatornára járok, de ezenkívül már csak néhány nyilvános megjelenést vállalok, a többi időmet pihenéssel töltöm. A szülés után sem tervezem rögtön a visszatérésemet, hiszen a gyerekemnek anyára lesz szüksége, nem egy művésznőre. A szoptatás után még szeretnék négy-öt hónapot várni, hogy a hormonális változás ne legyen rossz hatással az énekhangomra – mesélte Annamari az Ernst Galéria aukcióján, amelyet az anyatejes táplálás támogatásra rendeztek.

Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor

Nemcsak Annamari, de Máté élete is komoly változásokon ment keresztül az utóbbi hónapokban: sportautók helyett szabadidejében most inkább babakocsikat nézeget, sőt Annamari terhességének kezdeti szakaszát együtt szenvedte meg várandós kedvesével.


– Máté igazi kispapa. A görcsök és rosszullétek alatt ő is görcsölt és rosszul volt – magyarázta Annamari, majd hozzáfűzte: Nem számítottam rá, hogy minden részletében ennyire jelen akar lenni a terhességemben. Minden vizsgálaton és minden fontosabb pillanatnál ott van velem, várandós nő nem is kívánhatna többet. Ezt a kicsi is érzi, akiről már most annyit elmondhatok, hogy a mozgékonyságát biztos tőlünk örökölte, mivel nagyon aktívan mocorog a pocakomban. Máté szerint egyáltalán nincsenek extra igényei Annamarinak a terhesség miatt.

– Magam is hallottam, hogy hány várandós nőnek vannak extrém kívánságai és hány férfi rohangál le hajnal kettőkor a boltba azért, hogy szereleme kedvébe járjon. Annamari nem ez az alkat, nem emlékszem, hogy lett volna bármilyen extra kívánsága. Ami viszont érdekles, hogy a kapcsolatunk kezdetétől fogva a nap huszonnégy óráját együtt töltöttük a próbateremben vagy a színpadon, de most alig látjuk egymást, hiszen Ancsa már csak egy-két előadást játszik – mesélte.

Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor

Az biztos, hogy a bébi a művészvilágban már fogalomnak számító Kerényi Miklós családnevet fogja továbbvinni a “nagypapa után”, Máté azonban még egy titkos vágyát elárulta a szüléssel kapcsolatban.

– Nem tudhatjuk előre, és elég nehéz is lenne kiszámolni, hogy percre pontosan mikor jön a pici, de azt szeretnénk, hogy természetes úton jöjjön világra. Ott akarok lenni Ancsa mellett a szülőszobában, ezért nagyon remélem, hogy nem előadás alatt indul meg a szülés, de ha véletlenül igen, remélem, hogy megvárnak – mondta Máté.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.