EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,12 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Külföld

Kitalálja, hogy hogyan jön össze az AC/DC és a karácsony? Mutatjuk! – Videó!

Amióta világ a világ, pontosabban mióta az ünnepek varázsa behódolt az anyagias, néha kiábrándító őrületébe, mindenki megpróbálja szomszédját túlszárnyalni legfőképpen a díszkivilágításban évről-évre. Ezért nehéz újat mutatni, azonban Greg Jaeschke a húszra is lapot húzott.

Előkerült ugyanis egy videó még 2013-ból, (fogalmunk sincs, hogy hol bolyongott eddig) amin egy rogyásig, izzókkal feldíszített családi ház látható hatalams fényáradatban, ami ráadásul az AC/DC Thunderstruck című nótájára villog. Ehhez nem volt másra szüksége Gregnek, mint egy bika biztosítékra és 280 fényfűzérre. Az eredmény magáért beszél.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pokolgép robbant Észak-Írországban

    Pokolgép robbant Észak-Írországban

    Pokolgép robbant hétfőn Észak-Írországban, az Írországgal közös határ közelében, a hatóságok tájékoztatása szerint az akció célpontjai azok a rendőrök voltak, akiket előzőleg egy csalinak szánt hamis riasztás miatt küldtek a közelbe, és szerencsések voltak, hogy nem vesztették életüket.

  • Évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

    Évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

    Még évekig eltarthat a fejüknél összenőtt és augusztus elején sikeresen szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja, az egyik kislány már jól van, a másikat mélyaltatásban tartják, mindketten lázasak, vírusfertőzésen esnek át – mondták el a műtétsorozatot levezető magyar orvosok vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.