2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Kitört a nagy mulatósháború!

Fásy Ádám távozik a Sláger TV-től, és csaknem kétszáz énekest és zenészt visz magával dobozban, felvételként. Információink szerint Fásy december elejétől a Zenebutikban mulattat tovább, ráadásul Nótár Mary is csatlakozott hozzá, Lagzi Lajcsi pedig még korábban döntött az átigazolás mellett.

Frizbi c. talkshow felvétele a tv2 stúdiójában

Fotó: dfp

 

Nagy csapás lehet Fásy Ádám, Nótár Mary és Lajcsi távozása Radu Murar, a Sláger TV tulajdonosa számára, hiszen mindhárom mulatós hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött.


Lagzi Lajcsi már korábban faképnél hagyta a Sláger TV-t, javában a Zenebutikban dáridózik, és most Nótár Mary is csatornát váltott.

– Már a Zenebutik arca vagyok, a műsorom pedig, amelyet vezetek, gyorsan népszerű lett. Először borzasztóan izgultam, lámpalázam volt, de az új kollégák kedvesek, segítőkészek. A Sláger TV-ről pedig vagy jót, vagy semmit, tehát semmit. Bár az egyik arca voltam, gyorsan túltettem magam rajta, ahogy a menedzseremen is – mesélt a csatornaváltásról Mary.


Nótár Mary

Fotó: dfp

Szerettük volna megszólaltatni Fásy Ádámot is, de ő titoktartási kötelezettségére hivatkozva nem nyilatkozott a váltás okáról.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi már bőbeszédűbb volt.

Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 


– Úgy érzem, jó döntést hoztam, amikor a Zenebutik mellett döntöttem. A Sláger TV-nek amúgy jók lennének az adottságai, szerte az országban fogható ez a zenecsatorna. De én úgy éreztem magam benne, mintha egy luxusautóban ülnék, de rendes ülés helyett egy sámlin, s azt látnám, hogy a szélvédőt és az ablakokat üveg helyett nejlonzacskóval tapasztották be. Egy szó mint száz, valóságos megváltás volt számomra, hogy a Zenebutikban kezdhettem újra, ahol megint a Dáridót csinálhatom. Hallottam róla, hogy más sztárok is otthagyták a Sláger TV-t, csak megérteni tudom őket – tette Lagzi Lajcsi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!