EUR: 321,45 Ft
CHF: 282,49 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Korda György és Balázs Klári karácsonyi koncertshow-val készül

A legszebb karácsonyi dalok, a legnagyobb slágerek és humor egy este, egy színpadon! Korda György közel 60 éve alkot, dolgozik, énekel, és minden kérésnek eleget tesz, ha a közönségről van szó.

korda1

Korda György és Balázs Klári

Talán ennek is köszönhető, hogy az 1958-ban először színpadra lépett előadóművész a mai napig telt házak előtt énekel és óriási népszerűségnek örvend. Életvidámsága és zeneszeretete még mindig hajtja őt. Minden fellépésén, koncertjén egy energikus, humoros és csodálatos hanggal megáldott művész köszönt bennünket, aki szemrebbenés nélkül másfél órán keresztül szórakoztat bennünket, oldalán a nagyszerű énekesnővel, Balázs Klárival.


„Csináljunk egy igazán felejthetetlen bulit Bagi Nacsával…” – hangzott el Korda György szájából a varázsmondat, ami igazi lavinát indított el és igencsak felcsigázta a közönséget.

A koncertshow egy igazi, különleges, eddig soha nem látott csemege lesz azok számára, akik ellátogatnak a koncertsorozat valamelyik állomására. Balázs Klári természetesen elengedhetetlen alkotóeleme lesz a show-nak, míg Bagi Nacsáék is színre lépnek mint Korda házaspár, sőt még egy felejthetetlen közös duettet is hallhatunk majd a két Kordától…


A karácsonyi ünnepek közelsége révén Korda György és Balázs Klári eddig soha nem hallott karácsonyi meglepetéssel is készül. A koncertet kísérő Monarchia zenekar szimfonikusai pedig garantáltan egyedi hangzásúvá teszik majd az előadást, akik eddig ismeretlen átiratokat is mutatnak majd nekünk Korda György mindenki által ismert slágereiből. A vizuális technikáért felelős cég szakemberei pedig elénk varázsolják a múltbéli nagy slágerek videóklipjeit is.korda2

Az előadásnak Budapesten a Kongresszusi Központ ad helyet 2016. december 21-én. Jegyek a www.jegy.hu oldalon és az összes ismert jegyirodában kaphatók. (x)

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.