2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Prostiper: bíróság előtt UFO Zsolt szextitkai

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy UFO Zsolt szívesen tesztelte a lányokat, akiket svájci szexmunkára küldött, legalábbis ez derült ki a többek között kerítéssel vádolt egykori énekes pere során. A mostani tárgyaláson azonban Zsolt teljesítménye is célkeresztbe került.

Fotó: Mészáros Diána

/Fotó: Mészáros Diána

Kedden folytatódott Varga Zsolt pere, ám az egyik beidézett tanú sem jelent meg a tárgyaláson. Az egyik lány évekkel ezelőtti rendőrségi vallomásából azonban szaftos részletek kerültek nyilvánosságra. Mint azt korábban megírtuk, az énekes előszeretettel „próbálta ki” a svájci bordélyházba szexmunkára kiválasztott lányokat, mielőtt azok fizető kuncsaftokhoz kerültek, és hazaérkezésükkor is igényelte tőlük az együttlétet.


Több lány vallomásából is kiderült, hogy legtöbbjüknek ez nem volt ínyére. A keddi tárgyaláson a bírónő felolvasta az egyik tanúvallomást, amelyből viszont pont az ellenkezője derült ki: a hölgy elárulja, hogy természetesen ő is volt Zsolttal, és bizony neki nagyon tetszett az előadó ágyban nyújtott teljesítménye.

– Nagyon jó volt Zsoltival az ágyban, élveztem a vele töltött időt – hangzott a buja vallomás, amit egy félmosollyal nyugtázott a meghurcolt előadó, aki egy percig sem tagadta, hogy a beidézett lányok közül nem eggyel volt szexuális viszonya. A megtévesztéssel, csalással, kerítéssel vádolt előadó hat éve húzódó pere jövőre újabb tárgyalássorozattal folytatódik.

Kapcsolódó Cikkek