EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Egyéb Szeged

Szeged szépsége: Kékegyi Szimonetta

A Berki Krisztián vezette fergeteges show keretében a Győrfi Pál, Kulcsár Edina, Pálinkó Lujza és Hódi Pamela fémjelezte zsűri ítélkezett a város leggyönyörűbb lányai felett.

Berki Krisztián, az ismert és népszerű műsorvezető volt az egyik sztárvendége a 2016. évi Szeged Szépe nagydöntőjének. A fináléban tizennégy csinos hölgy mérettette meg magát. A szigorú ítészek vezetőjeként Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója közreműködött, munkáját mások mellett olyan sztárok segítették, mint Kulcsár Edina Miss World Hungary 2014 szépségkirálynő, a Miss World 2014-es világverseny I. udvarhölgye, az Education Kulcsár alapítója, Pálinkó Lujza versenytáncos, hússzoros magyar bajnok, az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorának zsűritagja, illetve Hódi Pamela, a My77 reklámarca. Számos szempont alapján értékelték a látottakat, a legfontosabb tényezőként a kisugárzást emelték ki, de sokat számított a mozgás, az arc, végül a teljes összhatás alapján született meg a döntés. A döntősök háromszor is megmutatták magukat, a változatos ruhaköltemények mellett különböző tánckoreográfiákat is megcsodálhatott a közönség a versenyzők szépségén felül. Mindemellett a Dolce Dance és Pálinkó Lujza Tánciskola táncbemutatói, a My77 és Kathia Dobo divatbemutatói is a műsor részét képezték, valamint Tabatabai Nejad Flóra, Ancsányi Ivett és Matuska Tímea énekkel tették még emlékezetesebbé a gálaestet.


Húzóágazat

Mint évek óta mindig, ezúttal is Német Ferenc képviselte a verseny zsűrijében a Tisza Lajos Közéleti Egyesületet. Az evolúció szerencsére feltartóztathatatlan, esztendőről esztendőre egyre gyönyörűbbek a lányok, akik ráadásul rendkívül okosak és műveltek is. A szépség ennek az egyetemi városnak az egyik húzóágazata lehet – összegzett a Lokál Extra Szegednek.

A zsűri döntése szerint a békéscsabai születésű Kékegyi Szimonetta, a Szegedi Tudományegyetem testnevelő-edző szakos hallgatója lett Szeged Szépe 2016-ban. Az első udvarhölgynek Kismarczi-Antalffy Villőt választották meg, a második udvarhölgy címét pedig Turzai Henrietta nyerte el. A modell kategóriában Polereczki Doroti lett a győztes, a fitnesz kategóriában Farkas Tamara bizonyult a legszebbnek.

10A_szepseg01

A kilencedik alkalommal megrendezett Szeged Szépe szervezői és résztvevői kiemelt figyelmet fordítottak a mellrák elleni küzdelemre, emellett az esztendő során számos jótékonysági, karitatív akcióban vállaltak szerepet.


10A_szepseg03_dobogo+nemetferenc

Címkék

Kapcsolódó Cikkek