EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Stohl tagadja a félrelépést

A színházi büfé egyik korábbi alkalmazottjával csalta meg Stohl András két kisebb gyermekének édesanyját, Ancsikát – állítja a Blikk. A lap szerint Stohl egy SMS-sel bukott le Ancsika előtt, aki kiadta az útját. A színész azonban tagadja, hogy lenne valakije. 

A napokban a Story röppentette fel a hírt, miszerint a színész tizenegy év után elköltözött otthonról, mert párjával, Ancsikával elfáradt a kapcsolatuk. De nagyon úgy tűnik, hogy egy harmadik fél az okozója a szakításnak, amit Stohl András hevesen tagad. Mi több, a Bestnek azt mondta, pszichológussal és párterápiával is próbálták menteni a menthetőt Ancsikával.


– A döntésünket mindketten nagyon megszenvedjük, rettenetesen nehéz ez a helyzet. Már csak azért is, mert szeretjük egymást. Megpróbáltuk megjavítani, megmenteni a kapcsolatunkat. Egy éve folyamatosan járok pszichológushoz, sőt Ancsival terápián is voltunk. Sajnos nem jártunk eredménnyel – mondta a lapnak a színész, akiről ennek ellenére az a hír járja, hogy egy színházi büfés hölgybe szeretett bele, és az új románc miatt hagyta el a családját.

Stohl András (Fotó: Máté Krisztián)

Stohl András
(Fotó: Máté Krisztián)

A Blikk információja szerint a fővárosi színházban már tavasszal azt pletykálták, több lehet a teátrum csinos kiszolgálója és Stohl András között. A kollégáknak feltűnt, hogy egy ideje az előadások szüneteiben Buci már nem velük társalog, ahogy azelőtt, hanem egyből a büfébe siet, hogy szót válthasson a fiatal hölggyel, akivel távollétükben is folyamatosan kommunikáltak. Így történhetett, hogy a színészt lebuktatta egy SMS Ancsika előtt, akinek akkor végtelennek tűnő kitartása és türelme végérvényesen elfogyott.


A Lokál megkereste Stohl Andrást, aki semmit sem kívánt hozzáfűzni a szerelmi háromszögről szóló hírekhez, de szemmel láthatóan megviseli az őt körülvevő kalamajka, mert a 49 éves nőfaló színész feltűnően sokat fogyott az elmúlt hónapokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.