EUR: 326,26 Ft
CHF: 288,90 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Stohl tagadja a félrelépést

A színházi büfé egyik korábbi alkalmazottjával csalta meg Stohl András két kisebb gyermekének édesanyját, Ancsikát – állítja a Blikk. A lap szerint Stohl egy SMS-sel bukott le Ancsika előtt, aki kiadta az útját. A színész azonban tagadja, hogy lenne valakije. 

A napokban a Story röppentette fel a hírt, miszerint a színész tizenegy év után elköltözött otthonról, mert párjával, Ancsikával elfáradt a kapcsolatuk. De nagyon úgy tűnik, hogy egy harmadik fél az okozója a szakításnak, amit Stohl András hevesen tagad. Mi több, a Bestnek azt mondta, pszichológussal és párterápiával is próbálták menteni a menthetőt Ancsikával.


– A döntésünket mindketten nagyon megszenvedjük, rettenetesen nehéz ez a helyzet. Már csak azért is, mert szeretjük egymást. Megpróbáltuk megjavítani, megmenteni a kapcsolatunkat. Egy éve folyamatosan járok pszichológushoz, sőt Ancsival terápián is voltunk. Sajnos nem jártunk eredménnyel – mondta a lapnak a színész, akiről ennek ellenére az a hír járja, hogy egy színházi büfés hölgybe szeretett bele, és az új románc miatt hagyta el a családját.

Stohl András (Fotó: Máté Krisztián)

Stohl András
(Fotó: Máté Krisztián)

A Blikk információja szerint a fővárosi színházban már tavasszal azt pletykálták, több lehet a teátrum csinos kiszolgálója és Stohl András között. A kollégáknak feltűnt, hogy egy ideje az előadások szüneteiben Buci már nem velük társalog, ahogy azelőtt, hanem egyből a büfébe siet, hogy szót válthasson a fiatal hölggyel, akivel távollétükben is folyamatosan kommunikáltak. Így történhetett, hogy a színészt lebuktatta egy SMS Ancsika előtt, akinek akkor végtelennek tűnő kitartása és türelme végérvényesen elfogyott.


A Lokál megkereste Stohl Andrást, aki semmit sem kívánt hozzáfűzni a szerelmi háromszögről szóló hírekhez, de szemmel láthatóan megviseli az őt körülvevő kalamajka, mert a 49 éves nőfaló színész feltűnően sokat fogyott az elmúlt hónapokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.