EUR: 361,55 Ft
CHF: 342,07 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Extra

Stohl tagadja a félrelépést

A színházi büfé egyik korábbi alkalmazottjával csalta meg Stohl András két kisebb gyermekének édesanyját, Ancsikát – állítja a Blikk. A lap szerint Stohl egy SMS-sel bukott le Ancsika előtt, aki kiadta az útját. A színész azonban tagadja, hogy lenne valakije. 

A napokban a Story röppentette fel a hírt, miszerint a színész tizenegy év után elköltözött otthonról, mert párjával, Ancsikával elfáradt a kapcsolatuk. De nagyon úgy tűnik, hogy egy harmadik fél az okozója a szakításnak, amit Stohl András hevesen tagad. Mi több, a Bestnek azt mondta, pszichológussal és párterápiával is próbálták menteni a menthetőt Ancsikával.


– A döntésünket mindketten nagyon megszenvedjük, rettenetesen nehéz ez a helyzet. Már csak azért is, mert szeretjük egymást. Megpróbáltuk megjavítani, megmenteni a kapcsolatunkat. Egy éve folyamatosan járok pszichológushoz, sőt Ancsival terápián is voltunk. Sajnos nem jártunk eredménnyel – mondta a lapnak a színész, akiről ennek ellenére az a hír járja, hogy egy színházi büfés hölgybe szeretett bele, és az új románc miatt hagyta el a családját.

Stohl András (Fotó: Máté Krisztián)

Stohl András
(Fotó: Máté Krisztián)

A Blikk információja szerint a fővárosi színházban már tavasszal azt pletykálták, több lehet a teátrum csinos kiszolgálója és Stohl András között. A kollégáknak feltűnt, hogy egy ideje az előadások szüneteiben Buci már nem velük társalog, ahogy azelőtt, hanem egyből a büfébe siet, hogy szót válthasson a fiatal hölggyel, akivel távollétükben is folyamatosan kommunikáltak. Így történhetett, hogy a színészt lebuktatta egy SMS Ancsika előtt, akinek akkor végtelennek tűnő kitartása és türelme végérvényesen elfogyott.


A Lokál megkereste Stohl Andrást, aki semmit sem kívánt hozzáfűzni a szerelmi háromszögről szóló hírekhez, de szemmel láthatóan megviseli az őt körülvevő kalamajka, mert a 49 éves nőfaló színész feltűnően sokat fogyott az elmúlt hónapokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek