EUR: 326,10 Ft
CHF: 291,15 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Terence Hill visszavágyik Budapestre

Először adott interjút magyar stábnak Terence Hill. A legendás színész elárulta, hogy az olaszok mellett a magyaroknak szurkolt a futball Eb-n, és mindenképpen szeretne még hazánkba látogatni. Szeretettel gondolt nemrég elvesztett jó barátjára, Bud Spencerre.

Két világhírű sztár is csatlakozott a Jónak lenni jó! jótékonysági akcióhoz. Jean-Paul Belmondo egy kabátot, Terence Hill pedig egy mellényt adományozott, hogy így segítsen a hátrányos helyzetű, beteg magyar gyerekeken. Tegnap az MTVA egész napos műsorfolyammal hívta fel a figyelmet a kezdeményezésre, Király Levente, az MTVA szerkesztője pedig mindkét sztárral készített interjút. Terence Hill még soha nem fogadott magyar stábot, ráadásul amióta fia 1990-ben egy autóbalesetben elhunyt, ritkán ad interjút.


08-04-2011 Roma Spettacolo Photo Call della fiction tv Rai ''Un Passo dal Cielo'' Nella foto l'attore Terence Hill 08-04-2011 Rome Entertainment Photo Call of the tv fiction ''Un Passo dal Cielo'' In the photo actor Terence Hill, Image: 92417447, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse

Terence Hill
fotó: Profimedia

A színészlegenda kifejezetten szereti a magyarokat, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy Olaszország mellett Magyarországnak is drukkolt az idei futball Eb-n, és nagy álma, hogy egyszer újra Budapestre jöjjön.
– Nagyon köszönöm a magyarok szeretetét. Remélem, hogy egyszer visszajutok Magyarországra, ahol már jártam öt évvel ezelőtt. Nagyon tetszett az önök országa, ott töltöttem egy karácsonyt, Budapest fantasztikus élményként maradt meg bennem. A fiam magyar barátaival voltunk – mesélte a 77 éves sztár, aki júniusban elhunyt barátjáról, Bud Spencerről is megemlékezett. A pofonok királyai tizennyolc közös filmet forgattak, amelyek többsége kasszasiker lett.Terence-Hill-mellénye-681x1024
– Van egy ősi sztori Budról és a lovak iránti szeretetéről. Hívjuk szeretetnek. Volt egy lova, amelyről azt állította, hogy haragudott rá, valamiért nem szerette. Azt kiabálta a forgatáson: „Ez a ló nem szeret engem! Adjatok egy másikat!” Erre azt mondtuk: „Csak beképzeled!” Másnap Bud felszállt a lóra. Az ránézett, majd a földre vetette magát, vele együtt. Bud üvöltött: „Mondtam, hogy ez a ló haragszik rám!” Nem hinnétek el, ha ezt csak hallomásból mesélném, de ott voltam! És tényleg láttam! Szerintem Bud túl nehéz volt, a ló meg kidőlt – mondta mosolyogva a még mindig sármos egykori Zsugabubus. Az olasz filmszínész a dél-spanyolországi Almeríában forgatja legújabb filmjét, a Maryamnak hívták című mozit. Ebben látható majd az a mellény, amelyet Hill végül a magyaroknak adott. A hátulján ez áll: Köszönettel, Terence Hill.

ZWEI AUSSER RAND UND BAND Crime Busters Die beiden kleinen Ganoven Matt und Will überfallen ein Kaufhaus. Bei der Flucht übersehen sie eine Kleinigkeit: Direkt hinter einem Nebeneingang befindet sich eine Polizeischule. Geistesgegenwärtig machen Matt und Will mit - und plÜtzlich gehÜren sie zu den Polizeianwärtern. Nach gelungener Abschlußprüfung wird ihnen ein Revier zugeteilt. Solche Polizisten hat die Stadt noch nicht erlebt. Bild: BUD SPENCER (Will), TERENCE HILL (Matt) 34382--1-53653 , 23kpaZwei1, Image: 136851116, License: Rights-managed, Restrictions: (Crime Busters), Model Release: no, Credit line: Profimedia, United Archives

“Mondd te, hogy rablótámadás. A te hangod mélyebb!” fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.