2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Sport

Tusup Hargitaynak: Egy senki vagy!

Gyárfás Tamás lemondott a Magyar Úszó Szövetség elnöki posztjáról, a versenyzők elutaztak a windsori világbajnokságra, elvileg megnyugodhattak volna a kedélyek, és mindenki csak a feladatára koncentrálhatna a sportágban.

Azonban továbbra is pattanásig feszült a légkör Hosszú Katinka és Shane Tusup, valamint a szövetség vezetése között. Az olimpiai bajnoknő férje és edzője Hargitay András szövetségi kapitánnyal került összetűzésbe Kanadában.


Hargitay az Index információja szerint az edzők és a versenyzők egyeztetésén megkérdezte Hosszút és Tusupot, hogy miért nem köszönnek senkinek.

– Shane erre úgy reagált, hogy ő nem fog nekem letérdelni és megcsókolni a gyűrűmet, mert én az ő szemében egy senki vagyok, nem becsül semmire, nem ismer el engem, nem vagyok a főnöke. Nem volt kiabálás, nem volt indulat benne. Csak simán közölte. Később aztán felálltak és elmentek – idézte a kapitányt a portál.


Hargitay a 24.hu-nak mindehhez hozzátette: – Engem bárhol a világon lesenkizhetnek. De Magyarországon? Az úszósportban? Ráadásul egy külföldi? Szerintem nem – fogalmazott, valamint azt is megjegyezte, e két emberen kívül minden versenyzővel és edzővel szót tud érteni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jövőre is a világcsoportban folytatjuk

  Jövőre is a világcsoportban folytatjuk

  Jól sikerült Davis-kupa-csapatunk túlórája: a hétfőre áthúzódó meccsen Balázs Attila 6:4, 7:5-re verte Ilja Marcsenkót, s ezzel Magyarország 3:2-re nyert Ukrajna ellen, és jövőre is a világcsoportban szerepelhet.

 • Ronaldo könnyezve beszélt édesapjáról

  Ronaldo könnyezve beszélt édesapjáról

  Könnyekben tört ki egy régi videofelvétel láttán Cristiano Ronaldo. A Juventus portugál futballcsillaga a Good Morning Britain című tévéműsorban vendégeskedett, amely során az ismert riporterrel, Piers Morgannel beszélgetett.

 • Magyarok is pályára lépnek a BL-ben

  Magyarok is pályára lépnek a BL-ben

  Hosszas várakozás után ma este kezdetét veszi a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének csoportköre. A selejtezők során eddig 91 mérkőzést játszottak le Európa legjobb csapatai, amelyeken összesen 240 gól született, meccsenként 2,64 találatot láthattunk.