EUR: 324,11 Ft
CHF: 280,97 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Szekszárd

A legjobb a gyors segítség

A zord időjárás nagyobb összefogásra és segítőkészségre sarkall szinte mindenkit.

A Szekszárdi Polgármesteri Hivatal és az önkormányzati cégek dolgozói is azonnal léptek, amikor értesültek a segítségkérésről. Szűts László, a hajléktalanszálló vezetője nyilatkozta a megyei napilapnak, hogy takarókból, hálózsákból, meleg ruhából több is elkelne a szállón. Egy nap se kellett, és nem kevesebb mint huszonöt zsák ruhát, takarót gyűjtöttek össze, majd dr. Molnár Kata jegyző és Ács Rezső polgármester a Hajléktalanok Átmeneti Szállására szállította a zsákokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.