2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Belföld

A maffia a baloldalra vár: Megszólalt Kisbandi, az alvilág pénztárosa

Magyarországon egyetlen maffia van, és az Portik Tamás – szögezte le a Pesti Srácoknak adott videóinterjúban Lakatos „Kisbandi” András. A csalás miatt körözött, Brazíliából kiadott csaló állítja: Portik sokaknak árthatna a baloldalon, de hallgat.

Lakatos András Kisbandi PESTI SRÁCOKNem spórolt a kiteregetni való szennyessel Lakatos András, azaz Kisbandi, amikor hosszan beszélt Portikról, Vizoviczkiról, Juhász Péterről és Laborcz Sándorról a Pesti Srácok riporterének.


– Egyértelműen voltak politikai kapcsolatai – szögezte le Portik Tamásról Kisbandi, aki megerősítette: tudomása szerint is volt kapcsolat Juhász Péter és Portik Tamás között.

Mint ismeretes, a Prisztás-gyilkosságért jogerősen elítélt alvilági vezér korábbi rabtársa, majd a Lokál saját forrása is arról beszélt, hogy az Együtt alelnöke szoros kapcsolatot ápolt Portik Tamással, akinek saját bevallása szerint is tett szívességet. Kisbandi azonban arról is kipakolt, hogy a Portik–Laborcz találkozó során Portik felajánlkozott a „baloldalnak”, hogy majd segíti őket.


Fotó: Csudai Sándor

/Fotó: Csudai Sándor

– Sokaknak tud majd ártani, hogyha akar… de abban bízik, hogy lesz még az ő kormánya is hatalmon – magyarázta Lakatos, aki kérdésre kifejtette: az „ő kormánya” alatt a baloldalt érti, és Portik abban bízik, hogy amennyiben kormányra kerülnek, felülvizsgálják az ellene hozott ítéleteket, és akár ki is szabadulhat, ha tartja a száját.

Az interjúban Kisbandi Vizoviczkiról is beszélt: szerinte a vállalkozó nem Portik pénzéből, hanem a saját ügyessége révén építette birodalmát, és nincs köze a Portik halállistáján szereplők módszeres kivégzéséhez. Kisbandi nem kevesebb mint ötven gyilkosságról beszélt, és azt is elmondta, hogy Portik azért választotta hóhérbrigádja élére éppen a szlovák Jozef Rohácot, hogy egy hozzá nem köthető személy hajtsa végre a kivégzéseket.

Ugyanakkor maga Portik rendelte meg a látványos leszámolási módokat, mint amilyen az Aranykéz utcai robbantás vagy a Fenyő-gyilkosság volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • 200 egyetemista 800 fiatalt mentorál a Tanítsunk Magyarországért programban

  200 egyetemista 800 fiatalt mentorál a Tanítsunk Magyarországért programban

  Négy egyetem – Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs – kétszáz hallgatója nyolcszáz 7. osztályos általános iskolást mentorál a Tanítsunk Magyarországért program keretében – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön Debrecenben.

 • Ezt kell tudni a jövő januári nyugdíjemelésről

  Ezt kell tudni a jövő januári nyugdíjemelésről

  Megjelent a jövő januári nyugdíjemelésről szóló kormányrendelet, amely szerint a 2020. január 1. előtt megállapított és 2019. novemberében egyösszegű emelési korrekcióban részesült nyugellátások és az ilyen emelésre jogosult egyéb ellátások 2019.

 • Folytatódik az enyhe, csapadékos idő

  Folytatódik az enyhe, csapadékos idő

  Egyelőre folytatódik a csapadékos idő, vasárnap várható több napsütés. Marad az évszakhoz képest enyhe idő, többfelé 10 fok körül alakulhatnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.