EUR: 303,33 Ft
CHF: 267,08 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Külföld

A nap képe: Tükröm, tükröm…

Na, ki a legszebb a vidéken? – tette fel a nagy kérdést Angela Merkel német kancellár, miközben egy tükröt szorongatott kezében a Homburger Karnevál Klub egyik tagja társaságában a német karneválszövetség fogadásán.

Mi tippelni sem merünk, mit felelt a tükör, a választ olvasóinkra bízzuk.

Berlin, 2017. január 23. Angela Merkel német kancellár (j) egy kézi tükröt tart a kezében a Homburger Karnevál Klub egyik tagja társaságában a német karneválszövetség különböző német tartományokból érkezett delegációinak fogadási ünnepségén a berlini kancellári hivatalban 2017. január 23-án. (MTI/EPA/Felipe Trueba)

Angela Merkel német kancellár (j) egy kézi tükröt tart a kezében a Homburger Karnevál Klub egyik tagja társaságában a német karneválszövetség különböző német tartományokból érkezett delegációinak fogadási ünnepségén a berlini kancellári hivatalban /Fotó: MTI/EPA/Felipe Trueba

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Vérbe borítja Európát a terror

    Vérbe borítja Európát a terror

    Egy magyar nő is megsérült a barcelonai, legalább 14 halálos áldozattal járó terrortámadásban, amelyet az Iszlám Állam vállalt magára. Később újabb merénylet következett a katalóniai Ripollban, ahol a rendőrök öt terroristával végeztek.

  • Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    A spanyolországi merényletek elkövetéséért felelős terrorsejt számos pokolgépes merényletet készített elő, 120 butánggázpalackot a rendőrség megtalált egy alcanari házban – jelentette be Josep Lluis Trapero katalán rendőrfőnök vasárnap.