EUR: 329,48 Ft
CHF: 299,35 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Belföld

A nap képe: Egérnek is jár a hóember

Egérordító hidegre ébredtünk. Vannak olyan helyek az országban, ahol a hőmérő higanyszála néhány Celsius-fok híján elérte a mínusz 30 fokot is.

A csontig hatoló hideget ez a két kisegér is megérezte, hiszen nem elég, hogy a magasabban fekvő erdők egy részét vastag hótakaró borítja, de a fagy miatt a földben nehéz élelmet találni. Ezért a két kis rágcsáló gondolt egyet, és az odújukhoz közeli hóember répaorrát megcsócsálva lakott jól, ezzel is erőt gyűjtve a hideg éjszakákra.

Kisegerek csócsálják a hóember orrát /Fotó: Profimedia

Kisegerek csócsálják a hóember orrát /Fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  A százmilliós mutyikról beszélő és fehér porral a kezében hadonászó Lackner Csaba, kispesti önkormányzati képviselő újabb jóslata teljesült, ugyanis a volt MSZP-s képviselő már a választási kampányban megmondta, hogy Guzmics Zsombor, a kerület Építéshatósági és Városüzemeltetési Irodájának irodavezetője távozni fog a voksolást követően.

 • 53 szülészetet fejleszt a kormány

  53 szülészetet fejleszt a kormány

  Ötvenhárom közfinanszírozott egészségügyi intézmény szülészetét fejlesztik 3,3 milliárd forintból – jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

 • Milliárdos üzletté vált a migráció

  Milliárdos üzletté vált a migráció

  A Magyarország irányába tartó illegális migráció az elmúlt hónapokban jelentősen megnőtt. A migránsok nagy része pedig embercsempész-hálózatok közreműködésével jut hazánk területére.