EUR: 330,80 Ft
CHF: 301,75 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld

A szállító cég cáfolja, hogy francia sofőr vezette a buszt

Határozottan cáfolja a síelő gyerekeket utaztató autóbusz üzemeltetője, hogy a tragédia időpontjában francia pilóta ült a volánnál.

„Két, rendkívül nagy tapasztalatú, saját pilótánk vezette az autóbuszt, mindketten magyarok voltak. Biztosan állíthatom: nem volt velük harmadik sofőr” – állította a Pizolit Kft. neve elhallgatását kérő munkatársa. – “Azt még nem tudjuk, hogy mi okozhatta az ütközést, és sajnos a kollégáinkat sem tudtuk elérni, így állapotukról jelenleg sincs semmilyen információnk. Rejtély számunkra az is, hogy mi okozta a balesetet. Az 57 utas üléssel és két sofőrüléssel szerelt Setra típusú autóbuszunk kitűnő műszaki állapotban volt”.


Mint arról beszámoltunk az egyik olasz hírügynökség értesülése szerint a járművet francia sofőr vezette.

Tóth Gábor, a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatója azt mondta szerint ez rejtély, mivel Magyarországról két magyar sofőrrel indult el a busz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.